Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Mozilla zamówiłam 4 plus ozdoby Ale dwa od mamy na mikołajki xD ale w te święta będzie szaleństwo bo od każdego zamówiłam sobie lakiery xD tylko dałam gamę numerków które się nie powtarzają by mi się żadne nie powtórzyły xD
- mała_czarna
Dziewczyny który zestaw lepszy? Wiem, że da się taniej samemu ogarnąć ale opcja dla męża na ewentualny prezent wiec musi być wszystko w jednym miejscu
https://semilac.pl/pl/zestaw-semilac-02 ... gICOvD_BwE
Czy
https://powabna.pl/zestawy-hybrydy/neon ... gJ50fD_BwE
https://semilac.pl/pl/zestaw-semilac-02 ... gICOvD_BwE
Czy
https://powabna.pl/zestawy-hybrydy/neon ... gJ50fD_BwE
Mała czarna, najlepiej zestaw Smart set z neonail za 199:) a z tych dwóch jak już to semilac
- mała_czarna
Dzięki poszukam
- mała_czarna
Znalazłam. A tam jest lampa LED - a tu coś było że lepsze UV.
Mała czarna, nie, Led jest ogólnie lepsza, szybciej utwardza. UV jest do żeli, ale to tyle, ja sama mam Led.
a ja bym brała zestaw z neonail masz już tam sporo produktów które się przydają do zdobień itd no i 3 lakiery a nie 1
ja sama skompletowałam podobny zestaw właśnie
ja sama skompletowałam podobny zestaw właśnie
- mała_czarna
Ok super w takim razie
- mała_czarna
Dagsamek ja wątpię żebym się bawiła w jakieś zdobienia biorąc pod uwagę moje zdolności
małą czarna też tak myślałam a jednak ale pyłki są o tyle fajne że nie trzeba mieć zdolności po prostu rozcierasz i masz efekt wow
właśnie czekam na dostawę 7 lakierów 4 kompletów naklejek jakichś nici i innych pierdół które zamówiłam
właśnie czekam na dostawę 7 lakierów 4 kompletów naklejek jakichś nici i innych pierdół które zamówiłam
mała, zgadzam się z dziewczynami lampa LED szybciej utwardza i ogólnie semilac jest dla mnie podejrzany, mi wystarczyło jedno użycie ich bazy do popsucia płytki paznokcia.
Dagsamek ja też czekam na spore ilości pierdółek, lakierów itd zwłaszcza, jak odkryłam dobrodziejstwo aliexpress
P.S.
nie wiem, kto polecał Rosalind, ale się zakochałam w tych lakierach A seria R jest cudowna. Nie mogę się doczekać świąt, bo mam dwa cudne lakiery właśnie idealne na święta
Dagsamek ja też czekam na spore ilości pierdółek, lakierów itd zwłaszcza, jak odkryłam dobrodziejstwo aliexpress
P.S.
nie wiem, kto polecał Rosalind, ale się zakochałam w tych lakierach A seria R jest cudowna. Nie mogę się doczekać świąt, bo mam dwa cudne lakiery właśnie idealne na święta
- mała_czarna
Ok to już nic nie grzebie tylko ten co szladus poleciła podsunę mężowi jako jeden z wyborów na liście prezentów
W tym smart set jest jak dobrze pamietam lampa mostkowa a to dla mnie osobiscie najwiekszy szajs bo jedne i jenym utwardzaja ok a innym slabo utwardzaja... ja ogolnie jestem mega na nie jesli o mostkowe lampy chodzi...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, widzisz, a ja z mostkowej jestem bardzo zadowolona i nawet moja przyjaciółka kosmetyczka poleca
Szladus no dlatego pisze u jednych sie sprawdza u innych nie... u mnie zawsze cos bylo nie tak a korzystalam z trzech...
Przyjaciolka mojej aiostry robi teraz szkolenia u Anny Faber te wszystkie takie zdobienia 3d malowanie twarzy i inne duperele i one tam na tych szkoleniach tylko na uv pracuja...
Ja mam teraz na oku led/uv wlasnie ze wzgledu na to ze szybciej utwardza i jest podobno lepsza od typowej led w sensie utwardza dokladniej ale z moja uv sie i tak zapewne nie rozstane obojetnie czy robie semilaca czy neonail czy Alessandro jeszcze sie nigdy nie zawiodlam przy lampie uv a na mostku led niestety tak dlatego ich nie lubie...
Ale ile rak ile uzywajacych tyle opinii
Przyjaciolka mojej aiostry robi teraz szkolenia u Anny Faber te wszystkie takie zdobienia 3d malowanie twarzy i inne duperele i one tam na tych szkoleniach tylko na uv pracuja...
Ja mam teraz na oku led/uv wlasnie ze wzgledu na to ze szybciej utwardza i jest podobno lepsza od typowej led w sensie utwardza dokladniej ale z moja uv sie i tak zapewne nie rozstane obojetnie czy robie semilaca czy neonail czy Alessandro jeszcze sie nigdy nie zawiodlam przy lampie uv a na mostku led niestety tak dlatego ich nie lubie...
Ale ile rak ile uzywajacych tyle opinii
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵