Ja mogłabym mieć suszarkę nawet dla samych ręczników, ostatnio wycierałam się wysuszonym normalnie to miałam wrażenie że jest jak papier ścierny
Pralki i suszarki
Re: Pralki i suszarki
Ok tak zrobię. Pewnie będę miała też pościel do prania.farazi pisze:Kiedyś kupiłam na próbę paczkę chusteczek zapachowych Lenor do suszarki i stwierdziłam, że one nie robią nic. Trochę dają zapach w czasie suszenia. Czyli w sumie zbędny zakup.
Meg, wrzuć na pierwsze suszenie ręczniki. Nic im nie będzie.
Ogólnie się jaram zakupem. Mam nadzieję, że było warto.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
O tak, z ręcznikami różnica jest ogromna, nie wiem jak kiedyś mogłam się wycierać takimi suszonymi zwyczajnie
'17 '21 '23
Kupiliśmy w końcu!!!! Jaram się chyba wszystko dzisiaj wypiorę i wysuszę
zdecydowanie zrob tak z ręcznikami i pościelą
Efryna, gratki!
Pierz i susz!
Pierz i susz!
Używała któraś z Was perełek zapachowych do suszarki?
Polecam moje ostatnie odkrycie, perfumy dodaje do prania. Po wyjęciu z suszarki ubrania pachną piękne:) przetestowalqm kule do suszarki, chusteczki, perełki i nic się nie sprawdziło aż taknjak perfumy
- Załączniki
-
- Screenshot_20240210_220208_Chrome.jpg (227.26 KiB) Przejrzano 2059 razy
Nie gryzie Ci się ten zapach z normalnymi perfumami?
Póki co nie, odkąd mam suszarkę to brakowało mi pachnących ubrań, wszystkie płyny do płukania mi wietrzaly.
Nuutella, używam tego od pół roku, ciuchy moge w tym prac, ale jeśli chodzi o posciel to nie, zbyt intensywny zapach
Jaka polecacie aktualnie suszarkę do ciuchów? Jeszcze nie kupujemy ale chce zebrać info
Nam wysiadł Bosch i kupiliśmy teraz Samsunga. Zasadniczo nie widzę różnicy, suszy podobnie. Tylko ta muzyka na koniec. 🫣
https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i ... v80ta220tt
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i ... v80ta220tt
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka