Sukienki
Re: Sukienki
Bardzo ładna, buty moim zdaniem pasują. Torebkę może też jakiś bez, krem? Złota bym już chyba nie mieszała...
Misiowa, sukienka śliczna! A buty pasują te i te, więc zobaczysz, bo początek października może jeszcze zaskoczyć i być ciepło Torebka złota.
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
Sukienka piękna, bym założyła cieliste czółenka i torebkę też w podobnym odcieniu.
Zamówiłam taką z myślą o dniu nauczyciela
- Załączniki
-
- 74481AE6-51CC-498B-9DC1-58E933842F4D.jpeg (1.17 MiB) Przejrzano 269 razy
Misiowa, bosko wyglądasz w tej sukience. A ja zamiast marynarki poszłabym w jakąś ramoneskę, mają ładniejszy krój, nawet białą czy tam różowa tak jak chcesz marynarkę.. A buty sandałki złote i złota torebka super pasują. najwyżej do kościoła inne niż na salę buty jeśli będzie zimno
Dzięki dziewczyny za opinie!
Adu, o widzisz a ja nawet nie pomyślałam o ramonesce. Mam tylko czarną- muszę zobaczyć jak będzie leżeć.
Najwyżej mam jeszcze białą bomberkę
Adu, o widzisz a ja nawet nie pomyślałam o ramonesce. Mam tylko czarną- muszę zobaczyć jak będzie leżeć.
Najwyżej mam jeszcze białą bomberkę
Chyba jednak pójdę w marynarkę. Wydaje mi, że będzie bardziej elegancko.
Wersja ostateczna na plener. Myślę jeszcze czy nie zmienić na złotą plecioną torebkę…
Na zmianę biorę złote sandałki.
Wersja ostateczna na plener. Myślę jeszcze czy nie zmienić na złotą plecioną torebkę…
Na zmianę biorę złote sandałki.
Sukienka i torebka super.
Ale marynarka jak dla mnie jest za długa i skraca sylwetkę.
torebkę weź tą złotą zdecydowanie! Zgadzam się z Misiaq, a pokaż się z czymś krótszym? masz jakiś żakiet?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.