Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Aneczka, mega robota, podziwiam!
Dzięki! Ogólnie to zaczęłam się odchudzać jakoś końcem 21roku i wtedy poszlo jakieś 13 kg, więc w sumie jest 33 na minusie. Do wakacji chciałabym jeszcze zrzucić 17kg, żeby było równe -50kg i wtedy też myślę, że będę zadowolona ze swojej wagi, bo z wyglądu ciała to już nigdy nie będę zadowolona...
Sofi, Aneczka cudownie ślicznotki
Sofii, gratuluję wytrwałości
U mnie powoli, bo na Święta trochę odpuściłam.
Było 58,5 a jest 57,7. Teraz już lecę na poważnie, bo na wyprzedaży specjalnie wzięłam mniejsze rzeczy, żeby do wiosny się wcisnąć
Aneczka, wielkie gratulacje. Pięknie wynik i trzymam kciuki za kolejne wyniki
U mnie powoli, bo na Święta trochę odpuściłam.
Było 58,5 a jest 57,7. Teraz już lecę na poważnie, bo na wyprzedaży specjalnie wzięłam mniejsze rzeczy, żeby do wiosny się wcisnąć
Aneczka, wielkie gratulacje. Pięknie wynik i trzymam kciuki za kolejne wyniki
Mnie też troszkę ubyło rok temu
Ostatnio zmieniony 06 sty 2025, 19:51 przez asieka, łącznie zmieniany 1 raz.
Asieka, mega różnica, pięknie wyglądasz
Bardzo podziwiam wszystkich, którzy potrafią przejść taką metamorfozę, to wymaga ogromnego zaparcia.
Bardzo podziwiam wszystkich, którzy potrafią przejść taką metamorfozę, to wymaga ogromnego zaparcia.
Zostawiam na chwilę moja facjatę. Pierwsze zdjęcie z 2021 a drugie z teraz. 33 kg różnicy
Ostatnio zmieniony 02 sty 2025, 21:46 przez Aneczka98, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyny, gratuluję Wam rezultatów!
Asieka, oprócz zmiany w figurze zauważyłam też, że zrobiłaś sobie delikatniejszą grzywkę. Super!
Asieka, oprócz zmiany w figurze zauważyłam też, że zrobiłaś sobie delikatniejszą grzywkę. Super!
Tak! asieka super wyglądasz i bardzo Ci do twarzy z nową fryzurą
Aneczka, wow, jestem pod ogromnym wrażeniem! Kawał dobrej roboty
Aneczka, wow, jestem pod ogromnym wrażeniem! Kawał dobrej roboty
Asieka, Aneczka, extra robota!
Ja się ostatnio mega obijam... wyglądam już w miarę akceptowalne, to sobie odpuściłam na maxa... no może nie na maxa, ale redukcja upadła... Ale jestem dumna, bo od maja nie waze, nie zapisuje, a waga cały czas się utrzymuje i zero jojo...
No ale czas się wziąć za siebie i wrócić na redukcję, bo lato coraz bliżej
Ja się ostatnio mega obijam... wyglądam już w miarę akceptowalne, to sobie odpuściłam na maxa... no może nie na maxa, ale redukcja upadła... Ale jestem dumna, bo od maja nie waze, nie zapisuje, a waga cały czas się utrzymuje i zero jojo...
No ale czas się wziąć za siebie i wrócić na redukcję, bo lato coraz bliżej
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dziękuję 🥹
Aneczka
Aneczka