jak ja lubie Twoje opinie

Ta seria która czytam to taka babska, ogólnie taką babska literaturę to też Wilczyńska tworzy - ma kilka różnych serii i mi przyjemnie się czytało, Sońska, Witkiewicz, Przybyłek - one też takie babskie piszą - tylko to trzeba popatrzeć bo niektore podejmują cięższe tematy i się gdzieś przewija poronienie czy coś równie nielekkiego.Miśka pisze:Dziewczyny, polećcie coś babskiego i zabawnego. Ostatnio nadrabiam Chmielarza i Małeckiego, a potrzebuję czegoś lżejszego.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
ja jeszcze dorzucę książki Agnieszki Olejnik, Agnieszki Krawczyk, Moniki Michalikmała_czarna pisze: ↑18 lut 2025, 7:28Ta seria która czytam to taka babska, ogólnie taką babska literaturę to też Wilczyńska tworzy - ma kilka różnych serii i mi przyjemnie się czytało, Sońska, Witkiewicz, PrzybyłekMiśka pisze:Dziewczyny, polećcie coś babskiego i zabawnego. Ostatnio nadrabiam Chmielarza i Małeckiego, a potrzebuję czegoś lżejszego.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości