Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Warto w takich tematach popytać znajomych... Moim zdaniem to się naprawdę dość dobrze opłaca
Prawdziwa słabość jest równie rzadka co prawdziwa siła
Czarny frencz z pyłkiem lustrzanym.
Paznokcie skrócone, bo czekam aż odrosną po niemiłej przygodzie z semilakiem.
Paznokcie skrócone, bo czekam aż odrosną po niemiłej przygodzie z semilakiem.
- Załączniki
-
- czarny french.jpg (179.41 KiB) Przejrzano 5941 razy
Yenna mialas może baze witaminowa? Pazkokcie fajnie, właśnie z niecierpliwością czekam na czarny lakier
A ktoś tu ostatnio polecał bazę proteinową indygo. Byłam o krok od zakupu ale wyczytalam że można ją używać dopiero po odbyciu szkolenia. Czy ona faktycznie ma coś wyjatkowego czy przecietny lakik poradzi sobie z obsługą
A ktoś tu ostatnio polecał bazę proteinową indygo. Byłam o krok od zakupu ale wyczytalam że można ją używać dopiero po odbyciu szkolenia. Czy ona faktycznie ma coś wyjatkowego czy przecietny lakik poradzi sobie z obsługą
Mimezja, to mozzilla o niej pisala. Tez chcialam kupic ale nie czytalam jeszcze o niej, wiec nawet nie wiedzialam ze jakies szkolenia sa potrzebne
Mimezja Indygo prowadzi szkolenia wiec pewnie sobie chca popyt na szkolenia zrobic ja jej jeszce nie mialam choc tez mnie kusi bo ma bardzo gesta konsystencje podobno a to dla mnie idealne rozwiazanie bo pewnoe pracuje sie na niej podobnie jak na zelach (tez zawsze wyboeram geste) moze tutaj jest ta roznica jesli chodzi o nakladanie... bo jednak te inne sa bardziej konsystencji lakieru... ale najlepiej niech mozilla podpowoe bo miala w rekach...
Dla mnie np mimo ze jej uzywam baza z neonail jest duzo za rzadka i czasem do szalu mnie doprowadza...
Dla mnie np mimo ze jej uzywam baza z neonail jest duzo za rzadka i czasem do szalu mnie doprowadza...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Yenna śliczne
A jaka miałaś przygodę z semi?
Dziewczyny a pyłki nakładacie na dry top czy jak ?
Ryby ja właśnie używam kabos nie są jakoś super gęste ale ważne ze mnie nie uczulaja
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
A jaka miałaś przygodę z semi?
Dziewczyny a pyłki nakładacie na dry top czy jak ?
Ryby ja właśnie używam kabos nie są jakoś super gęste ale ważne ze mnie nie uczulaja
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Yenna fajne. I mi baza proteinowa z semi tez zniszczyla paznokcie.
Ja pylek syrenke nalozylam normalnie ale jego chyba mozna. Kolezanka ktora robi profesjonalnie paznokcie mowi, ze chromy i inne lustra na dry sie powinno nakladac
Ja pylek syrenke nalozylam normalnie ale jego chyba mozna. Kolezanka ktora robi profesjonalnie paznokcie mowi, ze chromy i inne lustra na dry sie powinno nakladac
cichaaaa jeden raz z semi i moje paznokcie stały się miękkie, jak papier, nie mogę nie nosić hybrydy, bo po po godzinie mam połamane paznokcie. Także czekam, aż odrosną. Wydaje mi się, że gdzieś w połowie jestem.
Syrenka jest do nakładania na kolor, brokaty na mokry kolor. A lutra na dry (no wipe) top. Resztę pyłków nie wiem.
Syrenka jest do nakładania na kolor, brokaty na mokry kolor. A lutra na dry (no wipe) top. Resztę pyłków nie wiem.
Yenna też sobie zniszczyłam płytkę tą witaminową, ale szybko mi odrosła
Kupiłam już tą indygo
Kupiłam już tą indygo
Mimezja, znalazlas gdzies w dobrej cenie?
Karla hmm najtaniej wyszlo na allegro. Ale z przesylką 5ml prawie 40 zł.
Mimezja, aha, to tez widzialam po tyle. Myslalam ze moze gdzies jest jakas fajna oferta