Hybrydy w domowych warunkach.
Hybrydy w domowych warunkach.
Widze ze przewija sie temat w innych wiec zaloze osobny watek. Chwalmy sie czym robimy co nam sie sprawdza co polecamy a co nie
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Nie polecam bazy witaminowej z semillaca robiłam nią już 5 podejście i za każdym razem max po tygodniu zlaza mi paznokcie -,-
O nie mialam jej. Ale lakierow z semi tez ni lubie za bardzo bo mi sie dziurkuja. Za to baza proteinowa z indigo jest swietna.
Mam tylko kilka lakierów z semillaca i nie miałam problemów raczej z nimi, ale ciężko mi ocenić, bo jednak za mało użytkowałam.
Mówisz warto ta bazę proteinowa? Mam dużą bazę hard base extra z neonail i nadaje się do budowania normalnie więc chyba najpierw ja wykończe.. swoją drogą teraz mam takie krótkie i chyba muszę przedłużyć
Polecasz swoją frezarkę?
Mówisz warto ta bazę proteinowa? Mam dużą bazę hard base extra z neonail i nadaje się do budowania normalnie więc chyba najpierw ja wykończe.. swoją drogą teraz mam takie krótkie i chyba muszę przedłużyć
Polecasz swoją frezarkę?
To jak masz te z neonail to chyba sa podobne bo ta z indigo tez do budowania spoko.
Polecam freazrke siostry nie wiem jaka to ale zapytam
Polecam freazrke siostry nie wiem jaka to ale zapytam
- malwinka89
Lakiery z ali Rosalind, Y&O termiczne teraz testuje top Mshare jak narazie ładnie błyszczy
ja mam caly zapas z ali i 3-4 dni mi trzyma
kupilam teraz jakies pylki - pigmenty, ale jeszcze ich nie uzylam
Ja wczoraj zrobiłam pierwszy raz. Lampę i lakiery mam z Ali, bazę i top 2w1 z semilaca, ale strasznie słabo schnie
Zobaczymy ile się utrzyma.
Zobaczymy ile się utrzyma.
moze musisz mocniej odtluscic plytke i pilnuj bardzo skorek i zabezpieczania brzegow.KarLa pisze:ja mam caly zapas z ali i 3-4 dni mi trzyma
Itzal, ostatnio odtluscilam dosc mocno, nawet nalozylam 2 razy baze i bo tak ktos doradzal i nic lepiej nie bylo, ale masz racje, moze problem lezy po stronie skorek i brzegow. Jak je zabezpieczasz?
A jakbyście mogły polecić jakiś totalnie podstawowy zestaw dla osoby, która jest totalnym beztalenciem paznokciowym (np. ma tylko obgryzaczkę, a pilnik jakiś badziewny i używany tylko w momentach kryzysowych, kiedy się zedrze pół paznokcia)? Jeszcze nie wiem, czy się kiedyś będę chciała w to bawić, ale nie ukrywam, podoba mi się, że mam zrobione paznokcie:) (chociaż nadal mam duże wątpliwości, czy potrafiłabym to ogarnąć). Czyli co trzeba koniecznie kupić na początek i np. co się sprawdza, a co nie?
A ja Wam tylko napiszę, ze zazdroszczę każdej z Was, która potrafi sobie zrobić hybrydę w domu:)
- malwinka89
Efryna, podstawa to lampa, baza, top, cleaner(odtłuszczacz), bloczek albo pilnik do zmatowienia, coś do skórek (patyczek), no i kolor
efryna, ja mam tak jak Ty i zamowilam zestaw z aliexpress niedrogi, bo nie wiedzialam czy mi sie bedzie chcialo i czy bede miala czas na robienie paznokci. Czasu nie mam, ale np. podczas urlopu w PL robie sobie paznokcie, na wesela tez zrobie i przynajmniej nie musze nigdzie chodzic. Zamowilam kilka lakierow tez z Ali, cos do robienia kropek na paznokciach, teraz jakies pylki i bawie sie
Misiaq, ja nie potrafie ale robie co moge nie umiem sobie rowno pomalowac paznokci
Misiaq, ja nie potrafie ale robie co moge nie umiem sobie rowno pomalowac paznokci
Ja mam lampe z aliexpres, sunmini uv, kosztowala niecale 5 e. Baze i top mam z indigo a lakiery to przeroznie. Bardzo lubie sapphire z ali