Hybrydy w domowych warunkach.
- Escherichia
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Może płytka paznokcia osłabiona/zniszczona?
DAGSAM...a nie zaczelas ostatnio intensywniej smarowac rak kremem?
Moze sie zdazyc ze plytka potrzebuje zmian produktu, czyli bazy.
Moze sie zdazyc ze plytka potrzebuje zmian produktu, czyli bazy.
Eschericha tak się zaczęło jak brałam miesiąc czasu 4 antybiotyki nie wiem czy to wpływ ma, ale ogólnie są twarde i ładne
Mozilla to spróbuje zmienić chyba.. bo mówię mamie pięknie się trzymają do 4 tyg a mi ost max tydz teraz zszedł mi cały płat po 4 dniach a akurat lakier już stosowałam i spoko miałam raz go 5 tyg
Mozilla to spróbuje zmienić chyba.. bo mówię mamie pięknie się trzymają do 4 tyg a mi ost max tydz teraz zszedł mi cały płat po 4 dniach a akurat lakier już stosowałam i spoko miałam raz go 5 tyg
DAGSAM...leki tez mogly miec wplyw niestety. Bo to co sie z nimi dzieje to jest powiazane z tym co sie dzieje czasem w naszym organizmie...zmiana zywienia, leki, zmeczenie, stres itd.
Paznokcie jak wlosy....czasem je trzeba odzywic
Paznokcie jak wlosy....czasem je trzeba odzywic
dagsamek miałam tak samo i zmian produktu nie pomogła, dałam im 2 miesiące odpoczynku i jest świetnie znowu więc nie wiem, może hormony, może stres, wszystko może oddziaływać
mozilla, a mialas do czynienia z neonail homecoming? To kolor z szarosci. Zastanawiam sie czy go wziac czy ten silver grey ( nie wiem czy nie jest za ciemny)
Karla, ja mam ten homecoming i powiem Ci, że nie lubię tego koloru, wpada jakoś w zielony.
KARLA...ja kocham wszelakie roze i ta szarosc co mam mi do nich pasuje...owszem jest dosc ciemna
Kazdy kto ja widzi to chwali ten kolor
Tej o ktorej piszesz nie mialam.
Kazdy kto ja widzi to chwali ten kolor
Tej o ktorej piszesz nie mialam.
szladus, mozilla dzieki ten roz copacabana mam koszyku i teraz zastanawiam sie na szaroscia
Indigo juz kupione
Indigo juz kupione
KARLA...a co kupilas w Indigo....baze tylko? Czy jeszcze jakis kolor?
Ja mam ich chyba z 3 lakiery ale sa zbyt geste i wole NN
Chociaz kolorystyka mi ich bardzo odpowiada
Ja mam ich chyba z 3 lakiery ale sa zbyt geste i wole NN
Chociaz kolorystyka mi ich bardzo odpowiada
mozilla, tylko baze kupilam z indigo. Z NN top i 2 kolory
Pierwszy raz używałam bazę z indygo i wydaje mi się ze paznokcie są jakieś grubsze niz przy neonail. zanim położyłam drugą warstwę na drugiej rece mój syn schował mi lakier... zal mi było wszystko zdejmować, a wczoraj w desperacji po przegrzebaniu internetu zrobiłam miks zwykłego lakieru (mialam doslownie identyczny kolor) z topem. Jestem ciekawa ile się utrzyma
Wczoraj zrobiłam już na święta paznokcie
- Załączniki
-
- świąteczne.jpg (68 KiB) Przejrzano 6108 razy
O jakie klimatyczne
To ja mam od tygodnia te same paznokcie. Z bazy jestem bardzo zadowolona. Zaliczyłam zdziwko kiedy zadarł mi się jakimś cudem paznokieć, ale baza pozostała nienaruszona.
Pisałam też że na 1 ręce, 1 warstwę musiałam zrobić zwykłym lakierem zmieszanym z topem. Efekt taki że po 8 dniach poprawilam 1 paznokieć
To ja mam od tygodnia te same paznokcie. Z bazy jestem bardzo zadowolona. Zaliczyłam zdziwko kiedy zadarł mi się jakimś cudem paznokieć, ale baza pozostała nienaruszona.
Pisałam też że na 1 ręce, 1 warstwę musiałam zrobić zwykłym lakierem zmieszanym z topem. Efekt taki że po 8 dniach poprawilam 1 paznokieć
Yenna Śliczne takie świąteczne ;)a to dodawała brokat czy masz takie lakiery z brokatem ?
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka