Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Escherichia, nigdy nie patrzyłam na to czy się opłaca, ale jak kupuje ta paczkę kapsułek raz na dwa czy trzy miesiące to jak wydam te 20- 30 zł to nie ma tragedii.

- Escherichia
Widzę 30kaps za 22.49.
Cholerka, może się skusze. Kupuję płyny do prania, ale na bank leję więcej i nie starcza na deklarowaną ilość. Muszę to kiedyś obliczyć. Dobrze się pienią te kapsułki?
Mi z kapsułek tylko ariel podchodzi.
Misiowa, też kupiłam ten plyn. Wzięłam 3 różne i przy kasie przezornie sprawdziłam cenę- jaśminowy kosztował 20.99! Kazałam oczywiście wycofać.
Misiowa, też kupiłam ten plyn. Wzięłam 3 różne i przy kasie przezornie sprawdziłam cenę- jaśminowy kosztował 20.99! Kazałam oczywiście wycofać.
- Escherichia
A sorry, to do białego 

Escherichia, masz rację- do białego 30 kapsułek a do koloru 28. Wzięłam oba i akurat spojrzałam na kolor
Zamówiłam i szybko zapłaciłam, żeby nie kusilo mnie wchodzić na kosmetyki...
Sofii, ten jaśminowy też chciałam wziąć ale akurat cena mi się rzuciła w oczy, tzn że bez promocji
Ja lubię biały.

Zamówiłam i szybko zapłaciłam, żeby nie kusilo mnie wchodzić na kosmetyki...
Sofii, ten jaśminowy też chciałam wziąć ale akurat cena mi się rzuciła w oczy, tzn że bez promocji

- Escherichia
Jaśmin? Gdzie? Jak? Który płyn?
Escherichia, płyn jaśminowy Cocolino. U mnie w tesco stał obok tych na promocji.
Sofi jak tam sytuacja z pajacami w tesco?
Jakoś ostatnio mi tam nie po drodze, ale widziałam w gazetce, że teraz mają promocję na jakieś sportowe ubrania.

Sowaa, specjalnie jechałam ale nie są przecenione.
Też szukałam pajacow z wyprzedaży ale nic nie ma. Kupiłam tylko jeden komplecik za 17zł
To my na alkohole prawie nie wydajemy, mamy cały barek dobrych i nie ma tego kiedy pić (mąz dostaje i już niezła kolekcja się uzbierała) Piwo to od swieta kupimy w sumie, wczoraj zaszalałam i dwa Karmi kupiłam
Ciągle mamy wina z wesela...
Zakupy spożywcze to taki 150-200 zł tygodniowo plus jakies mięso w mięsnym. Wiadomo czasem są zachcianki to wpada coś droższego. W Rossmannie to też 50-100 zł. Nie wiem w sumie ile na pampersy idzie, teraz dojdzie mleko.
U mnie kapsulki drozej by wyszly, bo ja plynu do prania leje polowe tego co zalecaja
tylko, że ja zawsze kupuję w de, bo tam naprawde jest wydajniejszy i zapach intensywniejszy, płynu do płukania nie używam
Dochodzi jeszcze apteka i jakies uzupelnienia chemii ale to ciezko mi powiedziec. chyba zapisze zakupy z tego miesiaca

Zakupy spożywcze to taki 150-200 zł tygodniowo plus jakies mięso w mięsnym. Wiadomo czasem są zachcianki to wpada coś droższego. W Rossmannie to też 50-100 zł. Nie wiem w sumie ile na pampersy idzie, teraz dojdzie mleko.
U mnie kapsulki drozej by wyszly, bo ja plynu do prania leje polowe tego co zalecaja

Dochodzi jeszcze apteka i jakies uzupelnienia chemii ale to ciezko mi powiedziec. chyba zapisze zakupy z tego miesiaca

Ja musze kapsulki z Lenora wyprobowal bo ariel i persil mi zapachowo nie podchodza... obecnie uzywam proszku do jasnych rzeczy oraz recznikow skarpetek itp bo takie rzeczy piore z praniem wstepnym a do kolorowych i ciemnych plynu do prania Lenor i jest mega... jak plynu do plukabia z Lenora nie uzywam bo mi nie podchodza tak plyn do prania kocham a widzialam ze teraz kapsulki zrobili
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mnie męczą te zapachy kapsułek i płynów, zbyt sztuczne dla mnie. Używam proszku Biały Jeleń lub Dzidziuś i kilka kropli olejku lawendowego.
Katherina, to jakiś konkretny olejek?
Ja używam ostatnio proszku vizir i jestem bardzo zadowolona dopiera każdą plame ,a płyny różnie zależy które są na promocji w ross.