Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Też mam jd500 i używam frezu ceramicznego. Słyszalam, że karbidowe też są fajne i czekam aż mi przyjdzie jeden.
Frez to wiadomo, że nie ten zestawowy. Myślałam o ceramicznym właśnie. Jd500 hmm.. Myślałam o jakiejś tańszej, bo to tylko do moich paznokci, więc muszę to wykminic.
ADU....moze rozowa frezarka?
Jak wpiszesz na allegro to chyba powinno znalesc
To chyba koszt ok.40-50zl
I nie patrz na moc frezarki bo samej sobie to i tak bedziesz robila na nizszych obrotach
Jak wpiszesz na allegro to chyba powinno znalesc
To chyba koszt ok.40-50zl
I nie patrz na moc frezarki bo samej sobie to i tak bedziesz robila na nizszych obrotach
Warto też popytać w tym temacie znajomych To się naprawdę bardzo często sprawdza, więc warto się nad tym bardziej zastanowić
Wierzę w rzeczy, których prawdziwości nikt nie potrafi określić.
Moje z dziś termiczne plus świecące w nocy
- Załączniki
-
- IMG_3501.jpg (117.24 KiB) Przejrzano 6436 razy
Dagsamek fajne
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- serduszkowa
Moje na szybko dziś bez szaleństw, bo czasu miałam malo i bałam się, że Dama wstanie.
- Załączniki
-
- image.jpeg (42.86 KiB) Przejrzano 6415 razy
DAGSAM, SERDUSZKOWA....fajne
A ja dzisiaj zacieszam bo wygralam licytacje i za 8zl kupilam lakier z Mistero Milano.
Nie mam nic z tej firmy wiec tym bardziej mnie ciekawi
A ja dzisiaj zacieszam bo wygralam licytacje i za 8zl kupilam lakier z Mistero Milano.
Nie mam nic z tej firmy wiec tym bardziej mnie ciekawi
Dziewczyny probowalyscie robic paznokcie tytanowe?
Ja jeszcze nie próbowałam narazie zainwestowałam w nową lampę i wystarczy nowych wydatkówMimezja pisze:Dziewczyny probowalyscie robic paznokcie tytanowe?
A to moje dzisiejsze na przedostatnim paznokciu mam moonlight effect ale tego w ogóle widać bardzo słabo się odróżnia chyba lepiej by to wyglądało na granacie jakimś albo niebieskim kolorze:)
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
ja moge napisac ze polecam ta baze proteinowa indigo i dry top z neonail. Paznokcie trzymaly mi 2 tygodnie, co u mnie jest ogromnym sukcesem
- serduszkowa
Cichaa, czemu zostawiłaś takiego dlugiego kciuka przy krótkiej reszcie? tak, z ciekawości pytam.