Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
No ja o 2 w 1 też raczej negatywy.
Malwinka, te bazy i topy hard z neonail są naprawdę super, nic mi się nie dzieje. Z racji, że ta witaminowa z semillaca popsuła mi płytkę to ja nałożyłam teraz base extra na paznokcie, ona jest typowo do przedłużania, ale jak miło tak twardo na paznokciach
Malwinka, te bazy i topy hard z neonail są naprawdę super, nic mi się nie dzieje. Z racji, że ta witaminowa z semillaca popsuła mi płytkę to ja nałożyłam teraz base extra na paznokcie, ona jest typowo do przedłużania, ale jak miło tak twardo na paznokciach
malwinka, dasz linka? Chyba bede musiala zamowic, bo mi wszystko schodzi
- malwinka89
Wzmocnienie MSHARE 10 ml Żel Długi Czas 30 dni Do Pielęgnacji Paznokci Żel Lakier Polski Okładka Niemcy Żywica Materiał MS007 Zdrowia
http://s.aliexpress.com/Mf6rINbU
(from AliExpress Android)
http://s.aliexpress.com/Mf6rINbU
(from AliExpress Android)
malwinka, dzieki
Ja mam lampe no name uv plus lakiery ,top,base z semilaca jestem zadowolona .
Paznokcie robie u rąk i stóp od ponad roku
Paznokcie robie u rąk i stóp od ponad roku
Ja lampę mam też no name Uv ch6ba 48v a bazę top i lakiery z neoneil i też dziergam sama. Trzyma mi się 2 tyg Ale odrost już mam wtedy 3 mm i mnie to wkurza. Teraz zaczęłam na nogach i 3 tyg miałam aż odrost był widoczny.
Dziewczyny, mam pytanko.
Mam za zadanie pomoc jednemu chlopakowi w wyborze zestawu do robienia paznokci dla jego narzeczonej Chcialaby robic sobie paznokcie ale tez ewentualnie komus, zeby sobie dorobic.
Co polecicie? Myslicie ze lampa z Ali da rade? Plus jakies lakiery z ali, top i baza z neonail?
Ja mam swoj zestaw i moje paznokcie niszcza sie po 2 dniach, wiec nie chcialabym wydac cudzych pieniedzy na marne
Mam za zadanie pomoc jednemu chlopakowi w wyborze zestawu do robienia paznokci dla jego narzeczonej Chcialaby robic sobie paznokcie ale tez ewentualnie komus, zeby sobie dorobic.
Co polecicie? Myslicie ze lampa z Ali da rade? Plus jakies lakiery z ali, top i baza z neonail?
Ja mam swoj zestaw i moje paznokcie niszcza sie po 2 dniach, wiec nie chcialabym wydac cudzych pieniedzy na marne
KarLa lampa to mysle ze nie ma wiekszego znaczenia skad bo raczej lampa to lampa... ja mam moja uv no name juz 10 lat i nadal hula...
Nie wiem jakie sa lakiery z ali ale wiem ze jak sie komus robi zarobkowo to te osoby raczej zwracaja uwage na produkty wiec wolalabym troche dolozyc i lakiery kupic z tej samej firmy co baze czy top zeby to w oczach przyszlych klientow dobrze sie przedstawialo... co innego jakby tylko sobie sama chciala robic wtedy wiadomo metoda prob i błędów...
Ja np. przy zelach czesto sie spotykalam z tym ze ludzie mnie pytali jakich uzywam itp...
Nie wiem jakie sa lakiery z ali ale wiem ze jak sie komus robi zarobkowo to te osoby raczej zwracaja uwage na produkty wiec wolalabym troche dolozyc i lakiery kupic z tej samej firmy co baze czy top zeby to w oczach przyszlych klientow dobrze sie przedstawialo... co innego jakby tylko sobie sama chciala robic wtedy wiadomo metoda prob i błędów...
Ja np. przy zelach czesto sie spotykalam z tym ze ludzie mnie pytali jakich uzywam itp...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, znalazlam jakies zestawy na allegro. Jest tam lampa, baza i top z neonail plus 3 kolory rowniez z neonail (plus cala reszta potrzebnych gadzetow) . Moze cos takiego? To ma byc taki zestaw poczatkowy. Jakby jej sie to spodobalo, to dokupilaby sobie takie lakiery neonail czy z innej firmy ktore by sie jej spodobaly. Moze kilka kolorow z ali by sie zamowilo, bo maja duzy wybor w niskiej cenie. Wiem ze podobaly jej sie takie brokatowe lakiery z ali, ktore ja posiadam. Moze do tego jakies pylki. Na poczatek mialoby to byc tylko dla niej, a pozniej w miare checi i mozliwosci ewentualnie dla innych
przykladowy zestaw http://allegro.pl/neonail-zestaw-hybryd ... 6667764997
przykladowy zestaw http://allegro.pl/neonail-zestaw-hybryd ... 6667764997
Dziewczyny, a która baza i top z Neonail będzie ok? Bo zajrzałam na stronę i trochę tego mają...
KarLa wyglada ok... nie wiem o ktory zestaw dokładnie chodzi bo pokazuje sie kilka... ci moge od siebie polecic to pelna lampa z odbiciem lustrzanym, wtedy nie ma szans ze paznokcie gdzies gorzej doschna bo swiatlo bije konkretnie odbijajac sie jeszcze od spodu lampy...
A co do lakierow to jak narazie sama sobie bedzie probowac robic i moze w przyszlosci komus to moze tez spokojnie cos z ali wziac... najlepiej jakby i tego i tego lakieru wyprobowala i sama opinie wyrobila co sie jej zdaniem lepiej sprawdza itp...
Miska z tego co slyszalam to ta hard base i hard top sa fajne... popytalam troche bo sama zastanawiam sie nad wyprobowaniem bo do tej pory i bazy i lakierow uzywalam tylko z alessandro...
A co do lakierow to jak narazie sama sobie bedzie probowac robic i moze w przyszlosci komus to moze tez spokojnie cos z ali wziac... najlepiej jakby i tego i tego lakieru wyprobowala i sama opinie wyrobila co sie jej zdaniem lepiej sprawdza itp...
Miska z tego co slyszalam to ta hard base i hard top sa fajne... popytalam troche bo sama zastanawiam sie nad wyprobowaniem bo do tej pory i bazy i lakierow uzywalam tylko z alessandro...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja mam wlasnie top hard i base hard
Ruby, widzialam chyba takie z odbiciem lustrzanym w zestawach, dzieki
Kupiłam nową lampe z semilaca led+uv powiem tylko tyle..niebo ,a ziemia w porównaniu z tą no name co miałam wcześniej.Nareszcie hybryda ani drgnie i nawet się czuję ,że jest super utrwardzona polecam!!
ja chyba tez lampe zamowie, ale z aliexpress taka lepsza. Czytalam ze i tak wiekszosc firm ma te lampy co sa na aliexpress tylko swoje logo przyklejaja