Biustonoszenie
- Escherichia
Re: Biustonoszenie
Wzięłam Panache.
Jestem biedna
Jestem biedna
- mała_czarna
Haha ale za to jak ładnie biust będziesz mieć opakowany
- Escherichia
Żeby jeszcze miał kto na niego patrzeć :3
Po wypłacie muszę kupić jeszcze jeden biustonosz. Znam rozmiar, zobaczenia, jak się ten nosi i upoluje coś na wyprzedaży w necie
Po wypłacie muszę kupić jeszcze jeden biustonosz. Znam rozmiar, zobaczenia, jak się ten nosi i upoluje coś na wyprzedaży w necie
- mała_czarna
Escherichia to rano i przed kąpielą 5 minut przed lustrem na podziwianie sobie zostaw
Akurat mam zdjecia na telefonie -moze kogos zainteresuje jak przerobic biustonosz na karmnik
W związku z tym, że moje (.)(.) rosną teraz w zastraszającym tempie postanowiłam kupić coś w przystępnej cenie. Firma polecona przez osobę, która już niejeden biustonosz od nich kupiła (widziałam, macałam ). Zdjęcia tragiczne, nie oddają tego, jak wyglądają na żywo.
Mój nowy do karmienia
Aneczka super! Mam ten komplet i jeszcze ten w kwiatki
Czaje sie jeszcze na czarny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czaje sie jeszcze na czarny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Bakteria, ładny
Necia, oo ładny, następnym razem sobie taki sprawie
Necia, oo ładny, następnym razem sobie taki sprawie
Wow, Aneczka, super! Dziewczyny, takie super egzemplarze tu wrzucacie, a ja nadal od porodu chodzę w sportowych... niewygodnie mi w fiszbinowych, nie lubię też tego systemu odpinanej miseczki. Nie mogę się doczekać noszenia normalnych biustonoszy
Mia, to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ja na początku miałam takie całkiem miękkie bez fiszbin i w ogóle mi piersi nie trzymały mimo, że mam tylko miseczkę C. No i tak splaszczaly piersi i sutki. Teraz dużo wygodniej.