łazienka
Re: łazienka
Misiowa, właśnie nic konkretnego znaleźć nie mogę
takie matowe szare płytki
na podłogę wstawki takie
i tą wnękę chcielibyśmy żywszą
takie matowe szare płytki
na podłogę wstawki takie
i tą wnękę chcielibyśmy żywszą
asieka mam te płytki z pierwszego zdjęcia u siebie w łazience i szczerze, to chyba nie zrobiłabym drugi raz łazienki w szarościach. Na szarym/bieli kamień dużo bardziej rzuca się w oczy niż na cieplejszych barwach.
o widzisz, to teraz zabiłaś mi klina
my na górę wzieliśmy takie, mam nadzieje, ze nie bede ich przeklinac. Na reszcie ścian jest biel+dekor w plastry miodu: a na dole takie połączenie, z którego jestem baardzo zadowolona. Gdyby nie to, że kamień osadza się na kabinie to byłaby idealna.
- sysolina91
Miśka, nie. To są te: https://www.obi.pl/plytki-scienne/cerro ... /p/1857713
Zastanawiam się jaki kolor dać dodatków do tego szarego...
Zastanawiam się jaki kolor dać dodatków do tego szarego...
Nutella, bardzo podobne ma Paradyż też myślałam, że to one mega mi się podobają- szkoda, że mężowi nie.
bardzo ładna łazienka
bardzo ładna łazienka
Nuuuutella, bardzo ładne łazienki! i zazdroszczę dwóch
A ja właśnie mam wrażenie, że na naszych szarych płytkach w ogóle kamienia nie widać. Mamy takie ala beton i super się sprawdzają.
A ja właśnie mam wrażenie, że na naszych szarych płytkach w ogóle kamienia nie widać. Mamy takie ala beton i super się sprawdzają.
My mamy dekor w takie jakby liście. Wypatrzyłam te płytki w jakiejś włoskiej firmie. Zakochałam się w nich na tyle, że z "łazienki bez płytek" wyszło "muszę mieć te płytki". Cena była zaporowa, ale jak znalazłam prawie identyczne w Paradyżu, to już nie było odwrotu
Nuuutella, do szarości dałabym taki soczysty żółty.
Nuuutella, do szarości dałabym taki soczysty żółty.
Miśka, bardzo ładne takie niby nic ale elegancko
trafiłam dziś na stronę Tubądzin i mi się namieszało w głowie do końca
trafiłam dziś na stronę Tubądzin i mi się namieszało w głowie do końca
Itzal, mam chyba taki sam "dywanik" na podłodze. Bambusowy?