Nie wiem czy Mróz pisze inne
7/2018
Bo nie uważam tego co napisałam, za coś negatywnego
Nicholas Sparks - babskie czytadła do bólu mdłe, ale da się dotrwać do końcaefryna pisze: ↑12 lut 2018, 22:08Ale mnie wymęczyła psychicznie ta ostatnia Alex Marwood... ogólnie rzadko mnie jakoś bardzo ruszają dosadne opisy, czy różne obrzydliwości w książkach, ale tę musiałam kilka razy odłożyć:P
Nie wiem, co teraz będę czytać, chciałabym coś, co mi się nie będzie śniło, tak dla odmiany
Magdalenę Witkiewicz, łykniesz w jeden wieczór, pośmiejesz się i odpoczniesz.efryna pisze: Nie wiem, co teraz będę czytać, chciałabym coś, co mi się nie będzie śniło, tak dla odmiany
mała_czarna pisze: ↑13 lut 2018, 9:13Dużo osób na grupach książkowych chwali tą Witkiewicz. Musze coś pożyczyć i sprawdzić
Polecam to:
Ambitne to one nie są, ale miło się czyta.mała_czarna pisze:Dużo osób na grupach książkowych chwali tą Witkiewicz. Musze coś pożyczyć i sprawdzić
Sparks ma bardzo nierówne te książki. Kilka jest świetnych, a kilka mnie pokonało.efryna pisze:Akurat inną kupiłam :/ Sparksa też na próbę kupiłam, chociaż nie jestem przekonana do typowo kobiecej literatury zobaczę
W każdym razie wielkie dzięki za podpowiedzi!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości