Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
po dlugim czasie kupilam sportow buty w takich najwygodniej mi sie spaceruje. Tylko musze na nie poczekac do maja bo na allegro kupowalam i do tesciowej poszly
KarLa super! Ja sportowe buty moglabym nalogowo kupowac... jedne mam kupione w zeszlym roku jeszcze w pudelku ani razu nie zalozone ale juz sa no ale szkoda mi byylo wyciagac je jak chodzilam na zmiane w dwoch innych parach... maz mi dal na druga polowe zeszlego roku szlaban na sportowe obuwie w sensie kupowanie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, dzieki Ja ostatnio wlasnie malo kupowalam Rok temu inne adidasa, plus trampki superdry, a tak to przestoj byl W przeciwienstwie do mojego M. ktory w ciagu ostatnich 2 miesiecy kupil sobie juz 2 pary sportowych i planuje kupic jeszcze jedne On ma chyba wiecej butow niz ja
Z tego modelu bardzo polecam, bo niedosc ze nie sa bardzo drogie to jeszcze jedne z wygodniejszych butow ktore mialam na nogach (tych jeszcze nie mialam co prawda, ale mialam kiedys podobne, no i M. ma tez taki model)
Z tego modelu bardzo polecam, bo niedosc ze nie sa bardzo drogie to jeszcze jedne z wygodniejszych butow ktore mialam na nogach (tych jeszcze nie mialam co prawda, ale mialam kiedys podobne, no i M. ma tez taki model)
KarLa ja na szczescie od wiosny zeszlego roku tez zadnych nie kupilam... ostatnie kupilam nike air maxy... ale ja to mam w przewazaniu nike dziwnym trafem... adidasa kupilam 2 lata temu i tez byly super wygodne... ja ogolnie w wiekszosci w adidasach trampasach czy takich trampkach ala baleriny jak cieplo chodze
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja latem glownie w trampkach, sandalkach a czasami balerinach. W adidasach najczesciej wiosna. Ja wiekszosc mam adidasa, bo one sa dla mnie najwygodniejsze i z rozmiarem udaje mi sie trafic
Karla, super
Moja zdobycz z lidla na wiosnę
Moja zdobycz z lidla na wiosnę
asieka, dzieki Mialam taka dluzsza bluze do zarzucania na siebie i cala ciaze mi posluzyla
O to zrobie wyjatek i się pochwalę moimi zdobyczami. Bluzka za 1 zł i spodnica też
Mimezja, łoł, świetne!
Mimezja, wow, super!
Mimezja, fajne! Laska z ciebie
O wow! Lachon!
Adu
Mam dwa takie "wdzianka", ale nie pasują do mojego ciążowego brzuszka
Fajnie od czasu do czasu takie kupić, ale czasem żal mi kasy (obydwa kosztowały w okolicy stówki).
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Mam dwa takie "wdzianka", ale nie pasują do mojego ciążowego brzuszka
Fajnie od czasu do czasu takie kupić, ale czasem żal mi kasy (obydwa kosztowały w okolicy stówki).
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja się w takim wdzianku źle czuję, kupiłam sobie kiedyś gorset i pas, podwiązki i pończochy i stwierdzam, że nie mój klimat.meg pisze: Fajnie od czasu do czasu takie kupić