porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Meg a jakiej wysokości macie Materac? Nasz ma 20 cm i nie wiem czy to standard czy jest wysoki...
czy kuchenka mikrofalowa to faktycznie takie zło czy nie?
Ja też wyczytałam, że niby te zarzuty wobec mikrofalówek są bezpodstawne. Ale naukowcem nie jestem. Mamy i używamy.
Asieka żadne zło a słynne historie o tym ile robią krzywdy to wierutne bzdury. Chyba że ktoś z domowników ma rozrusznik serca to musi unikać działającego urządzenia i tyle. Podobnie jak mikrofala dziala płyta indukcyjna i nikt nie zarzuca że jedzenie jest szkodliwe
Ja tam uzywam jak mam potrzebe i szczerze mi do glowy nie przyszlo zeby myslec czy to zlooo czy nie... takie same zlo wiekszosc produktow sklepowych niestety albo i wieksze
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dzięki za opinię. Muszę mojego pro zdrowotnego męża przekonać ale ma on też prześwity ku temu, bo spodobały mu się obiadki w pracy podgrzane
jak już go przekonam, to będzie trzeba znaleźć ideał z amica
jak już go przekonam, to będzie trzeba znaleźć ideał z amica
Yenna, bo cały sprzęt jest w kuchni z tego, a mąż musi mieć wszystko takie same ja tego nie rozumiem, ale po tylu latach razem też już tak myślę tylko ekspres będzie inny bo "jura" robi lepsze
Asieka to wieczorem postaram sie dokopac do artykulu obalajacego mity ale nic nie obiecuję
Nutella, zobaczę jaki wysoki i dam znać bo nie wiem
[edit] Zmierzyłam, ale dla pewności sprawdziłam też w necie. Nasz materac ma wysokość 19 cm
Oglądałam program "wiem co jem" kiedyś i tam babka obalała mit szkodliwej mikrofalówki
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
[edit] Zmierzyłam, ale dla pewności sprawdziłam też w necie. Nasz materac ma wysokość 19 cm
Oglądałam program "wiem co jem" kiedyś i tam babka obalała mit szkodliwej mikrofalówki
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
My mamy materac 25 cm i jeszcze nie trafiłam na idealne prześcieradła. Teraz mamy z Lidla, zdecydowanie najlepsze ze wszystkich wypróbowanych, ale nie idealne.
Mikrofalówki nie mamy, szkoda mi było na nią miejsca, a też nie czułam nigdy potrzeby żeby ją mieć.
Mikrofalówki nie mamy, szkoda mi było na nią miejsca, a też nie czułam nigdy potrzeby żeby ją mieć.
Miśka ja do póki nie miałam mikrofali to też nie miałam potrzeby. P. się uparł i po paru latach nie wiem, jak można było jej nie mieć
Ja na odwrót, zawsze u rodziców była, więc do siebie też kupiłam i po paru latach, gdy używana była raz na parę miesięcy się pozbyliśmy, bo nam tylko miejsce zajmowała.Yenna pisze:Miśka ja do póki nie miałam mikrofali to też nie miałam potrzeby. P. się uparł i po paru latach nie wiem, jak można było jej nie mieć