Różnica wieku między partnerami
Różnica wieku między partnerami
Jaka jest według Was najlepsza różnica wieku między z partnerami? Czy zwracałyście uwagę na wiek partnera przy poszukiwaniach tego idealnego?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Re: Różnica wieku między partnerami
Między nami jest 9 lat i mi taki układ pasuje
Pasuje mi Jego ogarnięcie, zaradność a czasem takie "tatusiowanie". Daje mi poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. Jak się poznaliśmy ja miała 18 a P. 27 

Ostatnio zmieniony 28 cze 2017, 12:26 przez asieka, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie to tak, jak miałam np 25 lat to nie wyobrażałam sobie faceta starszego niż 30 lat. Jakos te 10 lat byłoby dla mnie za duzo, 7 to chyba maks. U nas sa 3 lata różnicy.
U nas są dwa lata różnicy, mąż starszy. Myślę, że spoko. Byłam z rówieśnikami tez i to jakoś nie gralo, ale z drugiej strony wszyscy byliśmy wtedy młodsi.

- mała_czarna
Między nami jest 2 miesiące różnicy.
Nie zwracałam uwagi na wiek przy poszukiwaniu- ale pewnie w zależności od wieku gdzieś tam w podświadomości miałam założone jakieś widełki.
Nie zwracałam uwagi na wiek przy poszukiwaniu- ale pewnie w zależności od wieku gdzieś tam w podświadomości miałam założone jakieś widełki.
miedzy nami 4 miesiace roznicy
Mysle ze nie wiek ma znaczenie, a to co ktos ma w glowie, bo spotykalam dosc dojrzalych mlodszych ode mnie a i glupkowatych 10 lat starszych 

My jesteśmy rówieśnikami (miesiąc różnicy).
i jak dla mnie super 
Wiek miał znaczenie, ale też zarazem nie miałam nigdy z góry założonego przedziału wiekowego. Za najlepszą max. róznice wieku w obie strony uważałam tak ok. 2-3 lata, bo jednak zawsze najlepiej dogadywałam się z chłopakami w zbliżonym wieku. ;p
Nie wiem czy by coś sie zmieniło z czasem, bo moje "poszukiwania" zakończyły sie w wieku 16 lat

Wiek miał znaczenie, ale też zarazem nie miałam nigdy z góry założonego przedziału wiekowego. Za najlepszą max. róznice wieku w obie strony uważałam tak ok. 2-3 lata, bo jednak zawsze najlepiej dogadywałam się z chłopakami w zbliżonym wieku. ;p
Nie wiem czy by coś sie zmieniło z czasem, bo moje "poszukiwania" zakończyły sie w wieku 16 lat

Mąż jest starszy ode mnie 3 lata. Nie.zwracałam na to uwagi, jak się poznaliśmy. Zawsze tylko mówiłam, że nie chce młodszego 

- malwinka89
Mój jest ode mnie 2 lata starszy, dla mnie jest optymalnie. Nie chciałam tylko, tak jak Aneczka, by był młodszy ☺
Przy poznaniu partnerów nie zwracałam uwagi na wiek.
Z M. jesteśmy rówieśnikami (3 miesiące różnicy), a mój ex był ode mnie 2 lata starszy.
Z M. jesteśmy rówieśnikami (3 miesiące różnicy), a mój ex był ode mnie 2 lata starszy.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
U nas roznicy jest 5 lat (maz starszy)
Wiek podczas poszukiwan nie byl istotny bylam i ze starszymi i rowoesnikami i mlodszymi wiec wszystkie opcje zaliczone
Wiek podczas poszukiwan nie byl istotny bylam i ze starszymi i rowoesnikami i mlodszymi wiec wszystkie opcje zaliczone
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
O ile?Itzal pisze:Ja jestem ta starsza
2 lata_daga_ pisze:O ile?Itzal pisze:Ja jestem ta starsza