nasze torebki
- Escherichia
Re: nasze torebki
Nessa, dość spory A4 się mieści i jeszcze ciut miejsca u góry zostaje. Jest bardzo pojemny
Escherichia, ubolewam, bo już go na stronie nie widzę, a właśnie takiego szukam. Fakt, że w Sinsay te rzeczy są za grosze jeszcze bardziej mnie przekonuje no ale, może się jeszcze pojawi
Dziewczyny, ma ktoś oBaga? Marzy mi się oBag standard - wydaje mi się, że dla mamy, a już niedługo podwójnej mamy to super sprawa 3 raz temat powrócił i Mąż mówi, że mam w końcu sobie kupić w związku z tym szukam opinii
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie ja Ci niestety nie pomogę, ale z tego co kojarzę, to któraś ze znajomych miała i była zadowolona.
To ostatnio moja ulubiona. Dostałam w prezencie na 30 urodziny od koleżanek z pracy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Tak, ale całkiem pojemna
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nie jest moja i nie lubie kupować bez pomacania sobie ale bardzo mnie kusi. W maju bede potrzebowala eleganka mała torbę więc pora na zakup jesli ma dotrzec z Chin. Co o niej myslicie?
SDRUIAO Torba dla Kobiet 2018 PU Skórzane Torebki Damskie Luksusowe Jakości Kobiet Torby Znani Kobiety Projektant Torby Na Ramię
http://s.aliexpress.com/maM77vUR?fromSns=Tapatalk
SDRUIAO Torba dla Kobiet 2018 PU Skórzane Torebki Damskie Luksusowe Jakości Kobiet Torby Znani Kobiety Projektant Torby Na Ramię
http://s.aliexpress.com/maM77vUR?fromSns=Tapatalk
Tak szczerze to mnie się nie podoba.
Dla mnie tez trochę przekombinowana. Ale ja lubie proste rzeczy. A taka Ci sie podoba?
Sprzedaje właśnie ja na olx.
Sprzedaje właśnie ja na olx.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mozilla zaraz sprobuję podejrzeć
Farazi dzięki, mówcie mi tak więcej!
Necia śliczna jest tylko ja mam kilka malych czarnych a chcialabym dla odmiany coś innego i fikusnego. I powiem szczerze że szukam conajmniej od ubieglego roku i kompletnie nic mi się nie podoba w sklepach, a ta mi się bardzo rzucila w oczy (tylko bez tych przypietych ozdob)
Farazi dzięki, mówcie mi tak więcej!
Necia śliczna jest tylko ja mam kilka malych czarnych a chcialabym dla odmiany coś innego i fikusnego. I powiem szczerze że szukam conajmniej od ubieglego roku i kompletnie nic mi się nie podoba w sklepach, a ta mi się bardzo rzucila w oczy (tylko bez tych przypietych ozdob)
Mimezja jeżeli chodzi o takie tańsze torebki wizytowe to polecam popatrzeć jeśli masz gdzieś sklep new look. Mieli zawsze bardzo duży wybór. Ta akurat moja to h&m. Jest jeszcze parfois.
A ze skórzanych to kolorowe miał wittchen.
Zależy jeszcze jaka to okazja i co będziesz miała na sobie
A ze skórzanych to kolorowe miał wittchen.
Zależy jeszcze jaka to okazja i co będziesz miała na sobie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia mam komunię siostrzenca. Wstępny plan jest taki że założę jasną tiulową spodnicę do polowy łydki i jakąś gladka bluzke do tego. Inna rzecz że obawiam sie konfrontacji mojej sylwetki w takiej spodnicy z lustrem