Jak pozbyć się plamy z...
Jak pozbyć się plamy z...
czekolady na bluzce
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- malwinka89
- mała_czarna
Re: Jak pozbyć się plamy z...
Ja wszystkie plamy zalewam odplamiaczem z tesco takim fioletowym i póki co działa.
A z błota? Ostatnio młody udawał swinke Peppe w dosłownym znaczeniu tych słów...
Woda gazowana! Hit, schodzi nawet krew zaschnięta.
Polecam odplamiacz Lovela... nawet smar udalo mi sie sprac z jego pomoca...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
U mnie sprawdza sie mydełko odpalamiajace szczególnie do plam dziecięcych, wszelkie czekolady marchewki i kupki znikają
- mała_czarna
Vanilia gdzie kupujesz?
Też mam mydelko, ale np na marchewkę to akurat tylko słońce działało tak jak trzeba
Słońce wybiela?
Bo właśnie ubrudziłam białą bluzkę chłodnikiem
Więc, jak wrócę z pracy to oxy i białe pranie :/
Bo właśnie ubrudziłam białą bluzkę chłodnikiem
Więc, jak wrócę z pracy to oxy i białe pranie :/
- malwinka89
W Rossmanie kupuje.
Marchewka mi schodzi ładnie tylko odrazu ja zapieram porządnie mydełkiem i zostawiam na chwile a potem w pranie
moja mama tez zawsze uzywa tego mydelka. Chyba musze kupic jak bede w PL, bo to nasze dziecko je jak mala swinka
Dziś w pralni (zaniosłam żakiet z surowego jedwabiu) z plamą z sosu pomidorowego powiedziała, żebym posmarowała Ludwikiem (tylko nie zielonym), zostawiła na 2-3 godziny wilgotne i potem uprała i ma plama zejść. W weekend będę testować, czy rzeczywiście działa.
Katherina o to cos nowego... ja plynem poki co tluste plamy tylko odplamialam...
Ale jak bede w pl to musze znow zapasy Lovela zrobic albo jak sie ktos bedzie wybieral bo jesien przyjdzie nim sie obejrze a ten odplamiacz nawet robicza kurtke mezowa jaskrawo zolta uwalona na czarno dopieral idealnie... szwagierka nam polecila bo odplamia meza i dzieciaki tym w sumie u niej dodawane do kazdego prania jak plyn do plukania
Ale jak bede w pl to musze znow zapasy Lovela zrobic albo jak sie ktos bedzie wybieral bo jesien przyjdzie nim sie obejrze a ten odplamiacz nawet robicza kurtke mezowa jaskrawo zolta uwalona na czarno dopieral idealnie... szwagierka nam polecila bo odplamia meza i dzieciaki tym w sumie u niej dodawane do kazdego prania jak plyn do plukania
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵