porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Dasz namiar? Nie baliście się tak w ciemno bez sprawdzenia twardości?
Mia, ja polecam jednak wybrać się do sklepu i wypróbować, co najbardziej pasuje. Nam to gruchę zajęło, ale ostatecznie mamy materac idealny i o trochę innej twardości niż początkowo chcieliśmy. Po prostu każdemu co innego może pasować a nawet w ikei można się na nich położyć i sprawdzić
Moja kuzynka go miała. My potrzebowaliśmy na wymiar materaca, a oni nam zrobili.Mia89 pisze:Dasz namiar? Nie baliście się tak w ciemno bez sprawdzenia twardości?
O ile pamiętam, to adu go poleciłam i też jest zadowolona.
My mamy materac który odradzano nam w sklepie argumentując tym że jest za twardy. Po 8 latach użytkowania mogę tylko powiedziec że nastepny chcę taki sam bo obecny zaczyna się starzeć.
Mia, ja kupiłam materac z polecenia Katheriny i jest najlpeszy. Kladlismy się na każdym z Ikea i każdym był dla nas zły Raczej za miękkie były, a ten jest naprawdę fajny, twardy ale bez przesady. Teraz będziemy wymieniać na większy i też stamtąd kupie.
Katherina, adu , dacie namiar na priv?
Zaraz Ci na pw wyślę.Mia89 pisze:Katherina, adu , dacie namiar na priv?
asieka, czy w tym Waszym odkurzaczu da się używać worków czy on jest wyłącznie bezworkowy?
Chyba nas czeka zakup nowego sprzętu :/ Urwało nam się jedno kółko, popsuła rura, urwała przykrywka od schowka na końcówki, ostatnio mąż go rozkładał na części pierwsze, bo się wyrwał kabel, przy składaniu coś się ułamało, więc obudowa odstaje, a dziś poszły iskry z wtyczki. Chyba skończyła się moja cierpliwość do tej maszyny
Chyba nas czeka zakup nowego sprzętu :/ Urwało nam się jedno kółko, popsuła rura, urwała przykrywka od schowka na końcówki, ostatnio mąż go rozkładał na części pierwsze, bo się wyrwał kabel, przy składaniu coś się ułamało, więc obudowa odstaje, a dziś poszły iskry z wtyczki. Chyba skończyła się moja cierpliwość do tej maszyny
Miśka, bezworkowy całkowicie jest genialny, uwielbiam go. Super się sprawdza więc polecam
Szukamy dobrego mopa, bo nasz zwykły doprowadza do białej gorączki macie coś do polecenia?
Widziałam w Lidlu teraz Silver cresta mi o parowy, jest coś wart?
Widziałam w Lidlu teraz Silver cresta mi o parowy, jest coś wart?
Nuuutella, ja co prawda parowego nie miałam, ale wszystkie osoby, które znam, q które kupiły, użyły go kilka razy
Nuuutella, ja mam z viledy zwykły płaski, easy wring ultramax, jakoś tak. Jestem z niego bardzo zadowolona. Na parowych się nie znam.
Ja mam podobny do tego co Sofii Vieleda Ultramat odkad tutaj mieszkamy i jestesmy tez bardzo zadowoleni
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, też o nim myślałam ,ale po co się schylać i wyciskać, skoro można nacisnąć nogą
Sofii ale ja sie wcale nie schylam stojac mocze wkladam w te szparki raz docisne do dolu kija i wycieram... i o dziwo wcale nie jest mokry czy cieknacy...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵