Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Mozilla piekne robisz paznokcie i bardzo lubię niebieski kolor
MIMEZJA...dzieki
Ten kolor mam raptem drugi raz na paznokciach a kupilam we wrzesniu na wesele....czyli ja chyba nie mam przekonania do niebieskiego
Ten kolor mam raptem drugi raz na paznokciach a kupilam we wrzesniu na wesele....czyli ja chyba nie mam przekonania do niebieskiego

Mozilla piekne
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Candela Śliczne 
Dziewczyny jakie kolorki wiosenne macie? Chce coś kupić z nudziaków dość dużo nowych linii wyszło nie wiem na co się zdecydować :)Kusi mnie LIGHT VIOLET 279 https://semilac.pl/pl/pastells-2

Dziewczyny jakie kolorki wiosenne macie? Chce coś kupić z nudziaków dość dużo nowych linii wyszło nie wiem na co się zdecydować :)Kusi mnie LIGHT VIOLET 279 https://semilac.pl/pl/pastells-2

ALEXIA...ja sie kocham w rozach wiec bede malo obiektywna chyba.
Chociaz podobny fiolet tez mam z jakiejs wczesniejszej kolekcji.
Ten jest bardzo ladny
Chociaz podobny fiolet tez mam z jakiejs wczesniejszej kolekcji.
Ten jest bardzo ladny

Mozilla a długo trzymają ci się te z pyłkiem?
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
Cicha...wlasnie to mnie wkurza w pylkach....scieraja sie na koncowkach paznokci juz po dwoch dniach

Piękne. Nie myslalaś o swoim biznesie paznokciowym?
MIMEZJA....ja mam przeszlosc kosmetyczna
Nie wykluczam robienia komus paznokci i wrocenia do kosmetyki, jednak to jest zawod gdzie pracujesz glownie popoludniami i do poznych godzin...no a ja mam jeszcze dosc male dzieci
Ale dziekuje
Nie wykluczam robienia komus paznokci i wrocenia do kosmetyki, jednak to jest zawod gdzie pracujesz glownie popoludniami i do poznych godzin...no a ja mam jeszcze dosc male dzieci
Ale dziekuje