Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
MISKA...mi sie bardzo podobaja te deski ale moj maz byl zdecydowanie na NIE. No wiec zostalismy przy tym kamiennym dywanie
nuuutella, temu poleca płyty tarasowe, bo się mu je będzie szybciej i łatwiej kładło niż "puzzle" tak Ci powiem z mojego doświadczenia poremontowego z fachowcami. Każdy fachowiec proponuje co mu lepiej, co bardziej umie itp
My tez mamy deski kompozytowe i ogolnie sa super ale czestotliwosc ich czyszczenia mnie wkurza bo np jesienia czy po zimie trzeba dosyc czesto u nas jak mokro inaczej bardzo szybko zielenieja tam gdzie mniej sie chodzi... moze tez przez to ze jest nie zadaszone
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
wiem, że to było pisane wiele razy...
Ale nie mogę zdzierżyć że w koszyku z Tesco mam kilka produktów uzupełniających a za nie płacę 180 zł... Boję się usiąść do listy obiadowej...
Ehh musiałam się wyżalić...
Ale nie mogę zdzierżyć że w koszyku z Tesco mam kilka produktów uzupełniających a za nie płacę 180 zł... Boję się usiąść do listy obiadowej...
Ehh musiałam się wyżalić...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja zamawiam tesco z reguły raz na 3 tygodnie. Pamiętam czasy, kiedy z reguły wartość zamówienia to było ok 300zł. Teraz od dawna nie schodzę poniżej 400
Yenna ja pamiętam czasy kiedy moje zamówienie wynosiło 200 zł i w tym było mięso i kasze/ ziemniaki/ makarony... Wychodziłam do warzywniaka tylko po składniki do sałatki... A teraz...
Niesamowicie widać jak co zdrożało, jak się większość produktów tych samych zamawia...
Niesamowicie widać jak co zdrożało, jak się większość produktów tych samych zamawia...
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisabeth ja w Tesco raczej nie kupuję, ale moja kuzynka twierdzi ze to jeden z najdroższych sklepów (ona porównuje ceny).
Ja zrobiłam trzy zamówienia z Tesco. Warzywa i owoce droższe niż w PiP ale wędliny nabiał tańsze obecnie, tzn po podwyżkach. Teraz nie wien czy znowu nie opuścili cen w PiP, muszę sprawdzić
- mała_czarna
Wieki juz nie kupowałam w Tesco. My obecnie głównie biedronka, czasami lidl.
Za to nam wzrosła opłata do spółdzielni. Niby 'tylko' około 30 zł no ale.
Za to nam wzrosła opłata do spółdzielni. Niby 'tylko' około 30 zł no ale.
My byliśmy w piątek w Lidlu. Wydaliśmy 200zł i po weekendzie nie było już co jeść... Wczoraj byliśmy w biedrze, poszło 230zł i lodówka pełna...
wiadomo że Biedronka będzie tańsza, ale nie ma komu nosić takich zakupów.
Podwyżki są wszędzie, to nie tylko Tesco podnosi ceny. Ostatnio w Lidlu cena sałaty lodowej mnie zaskoczyła...
Mnie razi to że mało mam zmian w koszyku a cena rośnie.
Swego czasu zamawiałam w PiP, ale mój koszyk wyszedł tam drożej niż w Tesco i mniejszy wybór był np kaw rozpuszczalnych.
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
nie załamujcie, ja teraz od kiedy mała się urodziła tak rzadko bywam w sklepach, że nawet nie wiem ile co kosztuje... z kolei co do tesco, to mąż też mi mówił, że kaufland jest tańszy od tesco. Zazwyczaj robimy zakupy w tym pierwszym, ale tesco jest obok naszej logopedy i jak czasami na A. czeka, to tam zachodzi i mówi, że drogo.