Jak w temacie.
Niestety od porodu mam problem z bólem w dolnym odcinku kręgosłupa.
Paraliżuje.
Maść i masaż prysznicem przynosi ulgę na krótko...
Ból kręgosłupa. Sposób na ulge ;)
Ból kręgosłupa. Sposób na ulge ;)
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Re: Ból kręgosłupa. Sposób na ulge ;)
Lisbeth, ja miałam problemy z kręgosłupem w ciąży. Do tego drętwiały mi nogi i miałam syndrom "niespokojnych". Poszłam na masaż tajski i do dzisiaj spokój.
Może też zapisz się na jakiś masaż albo do fizjo?
Może też zapisz się na jakiś masaż albo do fizjo?
Mój mąż ma wieczny problem z plecami, jak go połamie, to ledwo się rusza. Wysyłam go wtedy do szamana (fizjoterapeuty), który robi jakieś cuda na kiju typu masuje mu nogi, a on wraca jako nowy człowiek. Niesamowite to jest
Ale nic innego domowego niestety absolutnie nie działa, no może oprócz silnych przeciwbóli.
Ale nic innego domowego niestety absolutnie nie działa, no może oprócz silnych przeciwbóli.
idź do fizjoterapeuty koniecznie, długo Cię trzyma
mnie przed ciążą bardziej bolał niż teraz :O Mam zwyrodnienia już od pracy siedzącej :/
Po ciaży bolało mnie charakterystycznie po znieczuleniu, ale przeszło po ok. 3 miesiącach
mnie przed ciążą bardziej bolał niż teraz :O Mam zwyrodnienia już od pracy siedzącej :/
Po ciaży bolało mnie charakterystycznie po znieczuleniu, ale przeszło po ok. 3 miesiącach
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
lisbeth jak wyzej. Ja w ciazy chodzilam do fizjo bo mialam rwe, i po pierwszej wizycie powaznie sie zaczelam zastanawiac czego ja az 36 lat czekalam zeby isc do takiego magika. Teraz w czerwcu znowu ide ale to juz dla przyjemnosci a nie ze mnie boli
mi niestety nie pomaga nic, nawet fizjoterapia. Fizjoterapeutka powiedziala ze dopoki bede musiala dzwigac A. to nic mi nie pomoze na dluzej, walcze z bolem i rwa juz od dlugiego czasu moze w koncu sie doczekam i dostane blokady w kregoslup.
Ogolnie najlepsze co mozesz zrobic to udac sie fizjoterapeuty zeby ocenil Twoj stan, zalecil cwiczenia i przede wszystkim cwiczyc. Przy bolach kregoslupa, szczegolnie po ciazy najwazniejsze jest zeby wzmocnic miesnie brzucha
Ogolnie najlepsze co mozesz zrobic to udac sie fizjoterapeuty zeby ocenil Twoj stan, zalecil cwiczenia i przede wszystkim cwiczyc. Przy bolach kregoslupa, szczegolnie po ciazy najwazniejsze jest zeby wzmocnic miesnie brzucha