porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Sofi, Ruby takiej opcji myślał mój mąż i może faktycznie w ta stronę pójdziemy.
Ja często wymieniacie wkłady?
Nie wiem czy dobrze widzę, ale jeśli ten parowy jest z kablem to odpada.
Ja często wymieniacie wkłady?
Nie wiem czy dobrze widzę, ale jeśli ten parowy jest z kablem to odpada.
Nutella szczerze to ja mam trzy i uzywam naprzemiennie... dwa takie same mam tzn ten co byl od poczatku i taki sam dokupilam i jeden dokupilam z innym wlosiem ale srednio go lubie a niby lepszy do plytek mial byc... i ja je normalnie w pralce piore w miedzy czasie... wszystkie nadal nadaja sie do uzytku...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nuuutella, na długo starczają wkłady. Myślę, że pół roku spokojnie. Ja tak jak Ruby mam 3 i raz w miesiącu wrzucam do pralki i są jak nówki.
Ruby, a widzisz, to ja myślałam, że to trzeba ręką ściskać i wzięłam obrotowego.
Ruby, a widzisz, to ja myślałam, że to trzeba ręką ściskać i wzięłam obrotowego.
Ale trzeba użyć siły jak przy zwykłym ja żałuję ,że nie kupiłam tego z automatem który ma Sofii bo miałam wcześniej okrągły taki i był lepszy.
Ja mam tego mopa od viledy. Mieliśmy jego poprzednią wersję, to po prawie 10 latach się rozwaliła. Ta jest jeszcze lepsza, wiadro lepiej wyważone i te czerwone cosie lepiej zbierają.
Ten co pokazała Yenna jest wg mnie zdecydowanie najlepszy.
Właśnie taki tylko starą wersję miałam wcześniej teraz mam płaski bez automatu ,kolejny kupię już płaski z automatem bo ten okrągły jednak nie dociera do zakamarków tak dobrze.
Ja miałam okrągły wcześniej i mnie denerwował. Płaski zdecydowanie lepiej mi się sprawdza.Alexia pisze:Właśnie taki tylko starą wersję miałam wcześniej teraz mam płaski bez automatu ,kolejny kupię już płaski z automatem bo ten okrągły jednak nie dociera do zakamarków tak dobrze.
To mnie znów płaski wkurza, bo moi rodzice mają i mi się źle nim myje
Ja tez okragly z automatem mialam i nie bylam jakas bardzo zadowolona wymienilismy na ten plaski i nawet o zmianie nie mysle...
Alexia ja nie odczuwam zebym musiala sily do tego uzyc lekko dociskam i wystarcza... jakbym sie nad nim nameczyc miala to napewno bym wymienila
Alexia ja nie odczuwam zebym musiala sily do tego uzyc lekko dociskam i wystarcza... jakbym sie nad nim nameczyc miala to napewno bym wymienila
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
O! a ja właśnie zastanawiam się nad kupnem nowego mopa aktualnie mam whirly mop, ale coś ostatnio nie mogę znaleźć zamiennych końcówek do niego i pomyślałam, żeby może spróbować tego płaskiego Chyba kupię takiego jak ma Sofi
Ja używałam tego z pedałem (takiego jak ma Yenna), ale wróciłam do płaskiego zwykłego i dla mnie jest najlepszy. Też normalnie piorę i też mam kilka końcówek. Długo już go mam, więc kilka poszło do kosza, ale ogólnie jestem zadowolona
Ja też chcę kupić. Ale taki z dozownikiem. Wkurzają mnie wiaderka...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg jesli codzi o taki co posiada zbiornik na wode z plynem i spryskiwacz to ja taki mam, ale chyba jednak wole z wiaderkiem :p