Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
U moich teściów waga u wygląd innych to też temat numer jeden. Właściwie dla teściowej po Teściowi to wszystko jedno. On żyje po to żeby umrzeć.
Kurcze, muszę schudnąć 3-4 kg w 3 tyg. Da się?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kurcze, muszę schudnąć 3-4 kg w 3 tyg. Da się?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Moja T. lubi tak o ludziach mówić szkoda że siebie nie widzi w lustrze..
To u mnie zadne nigdy o nikim tak nie powiedzialo, cal szczescie
candela, tyle to chyba tylko na diecie dukana ktora nie jest niczym dobrym ale jedz duzo rzeczy ktore maja duzo blonnika, pij duzo wody, ocet jablkowy, owsianke na sniadanie, awokado, na czczo woda z cytryna, na noc mikstura z imbiru, cytryny, cynamonu i miodu, zrezygnuj ze slodyczy plus duzo ruchu, 5 posilkow dziennie w mniejszych porcjach, wieczorem bialko plus warzywa, to moze cos zleci ja staram sie to wszystko robic, ale chyba przez leki waga nie drgnie
Hehehe moja mama to jest gigancior w temacie wagi, ma do zrzucenia jakies 25 kg, ktore zrzuca odkad urodzila swoje ostatnie dziecko (czyli juz jakies 27 lat), a jest eskpertem w doradzaniu kazdemu w temacie odchudzania i dbania o linie Najsmieszniejsze jest to ze teorie ogarnia nawet niezle tylko praktyka jej nigdy jeszcze nie wyszla
Dobra dziewczyny. Czas dołączyć do wątku. Na poważnie. W ciąży przytyłam 14 kg, zostało 4 kg do zrzucenia i jakoś slabo to mi szło. Przede wszystkim dlatego że wpierniczałam slodkie jak szalona a z ćwiczeniami krucho. Od niedawna staram się nie jeść po 18, słodkiego nie mieć w domu, ćwiczyc rano co drugi dzień i dwa razy w tyg biegi.
Wczorajsza waga 62,3
Dziś bieg 5,65 km i zero słodkiego, tak że dzień na plus
Wczorajsza waga 62,3
Dziś bieg 5,65 km i zero słodkiego, tak że dzień na plus
Jak tam kuleczki moje drogie? Ja wczoraj się zmusilam do biegania i dzisiaj mam obtarta piętę i obolałe biodro
Muszę powiedzieć, że z ćwiczeniami się nawet pilnuję (chociaż mogłoby być lepiej), ale dieta niestety średnio ostatnio, w weekend naprawdę przeszłam samą siebie...
Muszę powiedzieć, że z ćwiczeniami się nawet pilnuję (chociaż mogłoby być lepiej), ale dieta niestety średnio ostatnio, w weekend naprawdę przeszłam samą siebie...
u mnie znowu pojawil sie silny bol brzucha z prawej strony ktory pojawia sie zawsze jak probuje cwiczyc, wiec ()()... Do tego kolano nie wytrzymuje. Wiec mam wyjscie albo nie bede wygladala tak jak chcialam, albo brac tabletki przeciwbolowe i cwiczyc..
Karla na noc miód? biedna ty jesteś z tym bolem
candéla ja też muszę szybko schudnąć bo wakacje tuż tuż a ja dopiero się obudziłam po zimie
sorki ja tak na szybko wpadam i wypadam
candéla ja też muszę szybko schudnąć bo wakacje tuż tuż a ja dopiero się obudziłam po zimie
sorki ja tak na szybko wpadam i wypadam
valentina, dzieki :* co do miodu mam ten przepis z internetu i tam bylo napisane zeby pic to przed snem, ale oczywiscie miod mozna pominac
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
HAHAHAHHAHA