Super pomysł, jednak te lampki, które pokazałaś ja bym zastąpiła takim lampkami LED. Wyglądałoby to jak małe gwiazdy/świetliki, a i mąż by nie narzekał
nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Ale mi się podoba ten "stolik nocny"!
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Fajnie to wszystko wyglada, ale te gałąź to bym odpuściła ze względu na praktyczność w sprzątaniu, bo kurzu trochę tam się będzie gromadziło
Stolik nocny i półeczka bardzo fajne
Stolik nocny i półeczka bardzo fajne
Dzieki za opine! Zdecydowalismy, ze najpierw zrobimy wszystko inne, a jezeli ja wciaz bede obstawac przy galezi to wezmiemy pod uwage sugestie Bakterii (dzieki piekna, stawiam setke).
Frynia, taaa... Zero presji niestety niewiele do tej pory zrobilismy, ale zamierzamy wziac sie do roboty w wakacje. Jak juz cos bedziemy mieli na pewno podziele sie efektami
Frynia, taaa... Zero presji niestety niewiele do tej pory zrobilismy, ale zamierzamy wziac sie do roboty w wakacje. Jak juz cos bedziemy mieli na pewno podziele sie efektami
Pochwale sie moim nowym przedpokojem (sienią). Zrobilam sobie szafe tzn. zlecilam zrobienie i jestem strasznie zadowolona Jeszcze mi dzisiaj gosciu zamontuje reszte frontow i bedzie cud. Wczesniej tam gdzie szafka na buty stal wieszak na ubrania, i byl wieczny bajzel, a tu gdzie szafa teraz to jest 2 w1 bo i szafa i zabudowalam bardziej pompe od wody
Itzal bardzo gustownie
Itzal, rewelacja!
Itzal, bardzo fajna ta szafa!
Obiecałam zdjęcia, więc chwalę się pierwszym pokojem po przeprowadzce
Salon
Obiecałam zdjęcia, więc chwalę się pierwszym pokojem po przeprowadzce
Salon
Pokój trochę mniejszy niż poprzedni ale przynajmniej nie trzeba rozkładać narożnika
Dzięki
Dzięki