Jak mnie dziś wieczorem nie pokona zmęczenie, to zaczynam dziś treningi, bo jest źle...
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, jestem z Ciebie dumna
Jak mnie dziś wieczorem nie pokona zmęczenie, to zaczynam dziś treningi, bo jest źle...

Daff, pekam z dumy!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Daff, super wynik! Gratuluję i zazdroszczę bo u mnie stoi 
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
No i to rozumiem!
A tak serio to potrzebuje takiego wsparcia, bo daje mi to kopa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A tak serio to potrzebuje takiego wsparcia, bo daje mi to kopa
Uuu zaszalałaśMisiaq pisze:Daff to ode mnie:
daff, brawo!
ja dzisiaj stanęłam na wadze (nie wiem po co) i mi pokazała o 0,5 kg więcej niż w piątek...
zostawię to bez komentarza...
ja dzisiaj stanęłam na wadze (nie wiem po co) i mi pokazała o 0,5 kg więcej niż w piątek...
efryna pisze:daff, brawo!
Dzięki. Ja czułam ze powinno być mniej wiec jakoś dziś weszłam.
- Escherichia
Daffodil, gratulacje! Dobry wynik! 
Do jakiego wieku chcesz karmić dziewczynki? I jak się karmi takie starsze dziecko? W sensie jak często? Jak zawoła, czy jak?
Do jakiego wieku chcesz karmić dziewczynki? I jak się karmi takie starsze dziecko? W sensie jak często? Jak zawoła, czy jak?
Bakteria, dzięki! 
Zosia prosiła dosłownie raz na dwa tygodnie przez pare miesięcy
teraz od tygodnia częściej (ale max raz dziennie), ale myśle ze to odreagowanie przedszkola i zaraz wróci do poprzedniej normy 
Także takie karmienie to już znikome mocno w naszym przypadku
Zamierzam do samoodstawienia, ale pojęcia nie mam jak wyjdzie. Ciężko to stwierdzić po małej Hani, bo jest za mała, a Z myśle ze odstawi się zupełnie za jakieś pół roku max. No ale nie chciałabym przekroczyć już 5 roku życia. No ale wyjdzie w praniu
Zosia prosiła dosłownie raz na dwa tygodnie przez pare miesięcy
Także takie karmienie to już znikome mocno w naszym przypadku
Zamierzam do samoodstawienia, ale pojęcia nie mam jak wyjdzie. Ciężko to stwierdzić po małej Hani, bo jest za mała, a Z myśle ze odstawi się zupełnie za jakieś pół roku max. No ale nie chciałabym przekroczyć już 5 roku życia. No ale wyjdzie w praniu
Daff brawo!
Ekhm... Przez moje żołądkowe dolegliwości ważę obecnie 62,9 kg. Moja dieta to suchary, ryż i bardzo częste wizyty w toalecie
Jak tylko wydobrzeje to jem pizze i beze pavlova i mam ()() wagę, dietę i ćwiczenia przez tydzień minimum!
Ekhm... Przez moje żołądkowe dolegliwości ważę obecnie 62,9 kg. Moja dieta to suchary, ryż i bardzo częste wizyty w toalecie
Jak tylko wydobrzeje to jem pizze i beze pavlova i mam ()() wagę, dietę i ćwiczenia przez tydzień minimum!
N 2018
M 2023
M 2023