Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Cena pewnie zależy od umiejętności i sprzetu i rozliczania firmy i masy czynnikow Watowiec bedzie szuklal kosztow, ryczaltowiec bedzie chciał je ukrywac. Wiesio zza rogu zrobi po godzinach, a MarianBrux ma zus, us i księgową do zapłacenia.
W temacie ogrodzenia to siostra jesiena zamowila uslugie z realizaja wiosną. podczas pandemii byly braki bodajze stali. Mogla czekac na material do blizej nieokrealonego terminu albo zrobic z innego za 2x wiecej.
W temacie ogrodzenia to siostra jesiena zamowila uslugie z realizaja wiosną. podczas pandemii byly braki bodajze stali. Mogla czekac na material do blizej nieokrealonego terminu albo zrobic z innego za 2x wiecej.
Miska, sprobuj poszukac na grupach na fb np spotted, bo to duzo ludzi czyta i podaj namiary. Albo oferteo jesli bardziej profesjonalnie. Jak szukalismy fachowcow do tynkow to rozstrzal byl spory, od 28zl/m2 do 40zl/m2. Przy 500m roznica jest spora

Miska, ja robilam panelowe na przodzie działki, bloczek betonowy jako fundament, i ten panel taki no standard chyba, tylko ja mam 1.7 m wysoki panel, co z bloczkiem daje 2m wysokości. W sumie 80mb ogrodzenia plus brama 5m szerokości 2 m wysokości + furtka, materialy jakies 15 tys, spece od montażu
za robociznę wzieli jakieś 3.6tys. Napęd do bramy osobno placilam i montowaliśmy sami.
Cen kostki nie znam, nie chce jej wiec się nie orientuje, ale też wydaje mi się dużo.
Miska mojej koleżanki mąż ma firmę, która kładzie kostkę, postaram się wypytać czy stawka, która Wam zaproponowali jest normalna. On robi bardziej w okolicach Garwolina, łochowa, Żelechowa itp. Ale może akurat będzie w stanie ocenić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, whoa, ja kupuję szynkę za 40 zł/kg i wydawało mi się to dużo
(pamiętam, jak kosztowała ok 30 - ta sama, bo mam jedną ulubioną)
Jaka cena!
Ciekawe, czym się różni białowieska od.lesniczego, bo wyglądają prawie identycznie
Ciekawe, czym się różni białowieska od.lesniczego, bo wyglądają prawie identycznie
Misiaq wow! ja przeważnie kupuję w granicach 56 zł/ kg
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Bialowiejska ma cos tam w srodku (pistacje? Pieczarki?) Chyba to ta roznica
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Moskiewska ma coś w środku i to pewnie czosnek.
Ceny kosmiczne 
ja płace 40-45 za kg i to wydaje mi się cena zaporowa.