Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
o, to może będzie dobra okazja, żeby wrócić do takiego czytania, jak kiedyś pochłaniałam książki bo teraz to ja nawet nie wiem co bym chciała przeczytać
'17 '21 '23
A ja Becketta czytałam kiedyś dawno temu zapisane w kościach i jakoś bardzo mi nie podszedł wtedy, nawet nie pamiętam o czym było dokładnie:P a w tym roku postanowiłam dać mu drugą szansę i przeczytałam Chemię śmierci -- która z kolei podobała mi się bardzo. Myślę, że nic się nie stanie, jak pominę te kości (jeszcze raz) i przejdę od razu do trzeciej części? W ogóle to muszę spróbować się jakoś dokopać do listy książek, bo niestety nie mam pojęcia, ile już przeczytałam (oprócz tego, że teraz czytam w tempie książka na miesiąc, ale już mi się skończył mój maraton przygotowywania wykładów z dnia na dzień, więc będę mogła wrócić do normalnej literatury).
A i Rooda, gratulacje! Ja jak dojdę do 52 faktycznie z końćem roku, to będzie święto lasu
A i Rooda, gratulacje! Ja jak dojdę do 52 faktycznie z końćem roku, to będzie święto lasu
- mała_czarna
Katherina, zazdroszczę,że M. daje możliwość tyle czytać
amilka może się skuszę faktycznie. Czytałam dobre opinie, a ze dostałam kartkę podarunkowa do empika na urodziny to może akurat wydam ja na Becketta
Ja w sumie nie robiłam nigdy listy książek które przeczytałam może to będzie dobra zabawa
Ja w sumie nie robiłam nigdy listy książek które przeczytałam może to będzie dobra zabawa
"Pakt krwi" zupełnie mi nie siadł, więc po raz kolejny...
53/2017
Jak tak wszystkie macie na niego fazę, to też sobie odświeżę
53/2017
Jak tak wszystkie macie na niego fazę, to też sobie odświeżę
19/2017
- Escherichia