nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Farazi super! Ale czuję niedosyt zdjęć
Jeszcze się muszę trochę ogarnąć z resztą kartonów i na pewno coś wstawię. Nie przeciągam tego specjalnie, po prostu nie chcę robić zdjęć bałaganowi.
.
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Chyba się udało.
Tylko tam gdzie jest prysznic powinna być zabudowana wanna, takie dwa w jednym i to jest moja idealna łazienka
Tylko tam gdzie jest prysznic powinna być zabudowana wanna, takie dwa w jednym i to jest moja idealna łazienka
Czarny kibel? Będą smugi po domestosie!
Ja najchętniej bym miała i wannę i prysznic, no ale nie ma opcji, mamy za mało miejsca
Ja najchętniej bym miała i wannę i prysznic, no ale nie ma opcji, mamy za mało miejsca
Ja pomyślałam o wiecznych zaciekach na zlewie ale sam projekt bardzo mi się podoba.
Haha, też pomyślałam o smugach, ale na umywalce.
Ja nie lubię połączenia czerni i takiego brązu, więc nie podzielam zachwytu. Natomiast układ i dodatki bardzo fajne
Ja nie lubię połączenia czerni i takiego brązu, więc nie podzielam zachwytu. Natomiast układ i dodatki bardzo fajne
Ale jesteście praktyczne ciotki
No ale projekt nie do zrobienia w naszej łazience
No ale projekt nie do zrobienia w naszej łazience
Misiaq, mega lazienka! Ale wanne tez bym tam jeszcze chetnie widziala!
Mi sie czern bardzo podoba, wole o wiele bardziej niz biel
Mi sie czern bardzo podoba, wole o wiele bardziej niz biel
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiaq wyglada to super (ja bym nie wstawiała wanny ), ale właśnie też pierwsze co pomyslalam to o zaciekach (sprzątałam kiedy dom, gdzie mieli wlasnie czarne sanitaria i umywalke w jednej lazience, skutecznie mnie to wyleczyło z chęci zrobienia podobnej kolorystki we własnym domu. Potem wynajęliśmy mieszkanie gdzie łazienka byla w czarnych płytach i to już na amen pogrzebało moj zachwyt nad czernią w łazience Chociaz zlew w kuchni mam w czarnym kompozycie i jest spoko )