Włosy
Re: Włosy
Otóż to... przed urodzeniem N to mam wrażenie, że nawet rysy twarzy miałam inne a koloryt to na pewno

N 2018
M 2023
M 2023
Necia, super teraz! I pewnie też się lepiej czujesz.
O ja też tak mam ze starością, naprawdę czasem mi się wyświetlają zdjęcia sprzed 2-3 lat i naprawdę widać różnicę
a ja się nadal czuję jak dziecko 
Nessa, śliczna jesteś, nawet bez makijażu. I wcale staro nie wyglądasz
O ja też tak mam ze starością, naprawdę czasem mi się wyświetlają zdjęcia sprzed 2-3 lat i naprawdę widać różnicę
Nessa, śliczna jesteś, nawet bez makijażu. I wcale staro nie wyglądasz
Nessa bardzo fajnie!
Necia nooo teraz jest super spoczko bardzo, taki naturalny efekt!
Starosc
pozdrawia o poranku, nie było czasu na robienie twarzy. Muszę jeszcze chyba raz uciąć i będę myslec co dalej.
Necia nooo teraz jest super spoczko bardzo, taki naturalny efekt!
Starosc
- Załączniki
-
- IMG_20200701_065651_resize_7.jpg (744.8 KiB) Przejrzano 5330 razy
Necia super!
Umówiona jestem do fryzjera 11.07, a nadal nie wiem jak farbować... czy brąz czy może ombre czy inny wymysł
Umówiona jestem do fryzjera 11.07, a nadal nie wiem jak farbować... czy brąz czy może ombre czy inny wymysł
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Włosy
Jutro zrobie w dzień zdjęcie żeby było lepiej widać, dziękuje, ja sie czuje o niebo lepiej. Czemu nie mogła tak wczoraj... trudno, straciła klientkę, ja już więcej do niej nie pójdę
Ja z tą starością to kurczę nie wiem, chyba mam przekładany obraz siebie. Boje sie ze pewnego dnia spojrzę w lustro i zobaczę staruszkę
Najstarsze zdj jakie mam na telefonie
Wrzesień 2008 plener ślubny
Wesele jakieś 2013
Teraz widzialyscie mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja z tą starością to kurczę nie wiem, chyba mam przekładany obraz siebie. Boje sie ze pewnego dnia spojrzę w lustro i zobaczę staruszkę
Najstarsze zdj jakie mam na telefonie
Wrzesień 2008 plener ślubny
Wesele jakieś 2013
Teraz widzialyscie mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 02 lip 2020, 15:37 przez Necia, łącznie zmieniany 2 razy.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia moim zdaniem dużo ładnie po poprawce
dobrze, że się wróciłaś
Nessa nie.zalapalam się
Ja byłam w poniedziałek, obcięłam sporo i nie jestem zadowolona. Zrobiłam dłuższą grzywkę i jak wyprostuje to jest fajnie, ale nie chce codziennie używać prostownicy. Reszta włosów też średnio wygląda bez układania na szczotce.
Nessa nie.zalapalam się

Ja byłam w poniedziałek, obcięłam sporo i nie jestem zadowolona. Zrobiłam dłuższą grzywkę i jak wyprostuje to jest fajnie, ale nie chce codziennie używać prostownicy. Reszta włosów też średnio wygląda bez układania na szczotce.