Sukienki
Re: Sukienki
Ja mam 3 pary ładnych dresów i w nich czasami wychodze
Ja teraz od marca jak mam głównie zdalna, to nie ukrywam, głównie dresy, legginsy itp. Ale nie noszę juz badziewnych legginsów, które a to tu maja dziurę a to tu coś.. to samo z dresami. Wyrzuciłam te które trzymałam, bo przfciez w domu można i pokupowalam normalne. W niedzuele obowiązkowo coś ładnego, najlepiej sukienka, ale jeansy i koszula albo sweter tez często. Makijaz teraz to już głównie na wyjście, bo pod maseczki do sklepu nie robię bo szkoda mi skóry, tylko rzęsy, ale gdziekolwiek do ludzi bez maseczki zawsze makijaż.
u nas nie trzeba maseczki na dworze
No i Asiwka i miliooooon razy lepiej. A teraz sezon na rajstopy, więc śmiało!
Asieka super 2ygladasz, czarne rajstopy na pewno będą pasowały.
Ty dużo lepiej wyglądasz w rzeczach dopasowanych niż w takich worach bez kształtu. Nie mówię obcisłych, bo rozumiem że można się xle w takich czuć ale po prostu dopasowanych.
Ty dużo lepiej wyglądasz w rzeczach dopasowanych niż w takich worach bez kształtu. Nie mówię obcisłych, bo rozumiem że można się xle w takich czuć ale po prostu dopasowanych.
Asieka, bardzo fajnie! Do czarnych rajstop idealnie a latem podwijasz rekawki i do sandałek albo trampek bomba
Asieka, tez pomyslalam o szerszym pasku, ale super wygladasz. I teraz sobie porownaj to zdjecie z tym w stylu workowym. Milion razy lepiej w tej dzisiaj tamta niedosc ze Cie poszerzala to jeszcze postarzala
asieka super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Asieka, super wyglądasz! Naprawdę bardzo korzystnie!
Asieka najwieksza zaleta zimy sa grube czarne rajstopy, tylko wtedy zakladam sukienki przes kolano
Matko boska! Ale musisz być piękna od rana Ja 15/20 minut makijaż i 10 minut włosy.
Ale przyznam, że na ogół bez makijażu i włosy w kitkę
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka