Sukienki
Re: Sukienki
ej, ale ja się rano kąpię, włosy myje, susze. mam w zapasie 20 minut w razie jakby mi Wojtek wstał z rykiem, żebym mogła go uspokoić i nie musiała potem z mokrym łbem iść na dwór. potem ich budzę, schodzimy na dół, oni jedzą, a ja się maluję...
Suerte dziewczyno o czym Ty piszesz. Jak Jaga ma na 8 to po trudnej nocy potrafimy wstac o 7.20 i w biegu ogarniać poranek, za nic nie wstalabym 3h wcześniej
Dla mnie też sen jest świętyMimezja pisze:Suerte dziewczyno o czym Ty piszesz. Jak Jaga ma na 8 to po trudnej nocy potrafimy wstac o 7.20 i w biegu ogarniać poranek, za nic nie wstalabym 3h wcześniej
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
też bym nie wstała.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Od kilku tygodni regularnie wedruje po kilka razy w ciagu nocy do Igora, na przemian z Maksem (Jak dobrze, że zostawilismy jeszcze wejście z sypialni i nie muszę obchodzic całego domu żeby wejść do Igora). Dzis bylam w takim stanie że budzac się potrzebowalam czasu na zastanowienie w którym jestem łóżku i ktory znow buczy.
Suerte, OMG! to ja wstaje przed M tylko jesli np musimy byc juz o 8 w przedszkolu, bo ja mam jakis termin, a ona jeszcze spi... wtedy sie ubieram, z makijażu to tylko tusz do rzes u mnie i budze M i ja zbieram...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja mam to szczęście, że najczęściej mąż zaprowadza młodego ( matka siedzi w domu i jeszcze nie chce się jej z łóżka zwlec ) ale jak już ja to robię, to wstajemy 7:30 a o 8 wychodzimy z domu.
ale weźcie pod uwagę, że z tego szykowanie mnie to godzina, reszta to szykowanie dzieci. śniadanie, zęby każdy musi umyć, 3 razy zmiana pieluchy, w międzyczasie wycieranie tyłka Starszakom, ubrać, zrobić jedzenie do szkoły dla Bartka... wychodzimy o 8.30, więc ja o 8.10 muszę zacząć rundkę 3 razy rękawiczki, 3 razy szalik, 3 razy czapka, bluzy, kurtki, buty... jak komuś to szybciej idzie to serio podziwiam, ja chyba nie jestem dobrze zorganizowana, bo latam po chacie jak poparzona, a i tak wychodzimy na ostatnią chwilę...
Wojtek dzisiaj nie spał od 2 do 4.30... i tak co nocMimezja pisze: ↑08 sty 2021, 19:27Od kilku tygodni regularnie wedruje po kilka razy w ciagu nocy do Igora, na przemian z Maksem (Jak dobrze, że zostawilismy jeszcze wejście z sypialni i nie muszę obchodzic całego domu żeby wejść do Igora). Dzis bylam w takim stanie że budzac się potrzebowalam czasu na zastanowienie w którym jestem łóżku i ktory znow buczy.
Suerte, moje szykowanie sie to jakies 10 minut ubrac sie, zeby, kucyk, tusz do rzes
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
bo się nie kąpiesz ja z rana zawsze się kąpię, inaczej by mnie szlag trafił a włosy mam do połowy tyłka więc suszenie ich to 15 minut...
Ostatnio zmieniony 08 sty 2021, 20:13 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Suerte, podziwiam. Mi rano tak zimno, ze nie jestem w stanie nie wykapac. W weekend tez tak dzialasz?
Suerte powiem Ci, ze dla mnie kosmos to co piszesz o tym wstawaniu.
Na prawdę wolałabym straszyć ludzi na ulicy swoim wyglądem niż wstawać godzinę wcześniej niż trzeba, żeby się zrobić
Ktoś napisał, ze dla niego sen jest świętością, dla mnie też Gdybym potem miała iść do pracy to OK, ale jeśli to ma być tylko zaprowadzenie dziecka, to nie nie nie
Na prawdę wolałabym straszyć ludzi na ulicy swoim wyglądem niż wstawać godzinę wcześniej niż trzeba, żeby się zrobić
Ktoś napisał, ze dla niego sen jest świętością, dla mnie też Gdybym potem miała iść do pracy to OK, ale jeśli to ma być tylko zaprowadzenie dziecka, to nie nie nie
Mnie przeraża każdy kto myje i suszy głowę codziennie. q sensie ja bardzo podziwiam! Ale nie wolisz robić tego wieczorem?