Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Miśka a jak mam to sprawdzić?
Może to zrobić ginekolog? Akurat jutro mam wizytę
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Może to zrobić ginekolog? Akurat jutro mam wizytę
Gin nie bardzo. Najprosxiej to sama sobie sprawdzisz (kladziesz sie na podlodze jak do brzuszkow, napinasz miesnie brzucha, robisz jeden brzuszek do gory i na takim ustawieniu ciala wkladasz reke do pępka, na szerokosc
). Fizjoterapeuta (jeszcze jajby byl uroginekologiczny to miod malina) potwierdzi lub wykluczy i powie co dalej. Ale mozesz zapytac gina, w sumie we Francji przejmuja sie szerokoscia pochwy po porodzie to moze w De o rozejsciu slyszeli.

Candela, tu jest prosty instruktaż
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 09062&_rdr
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 09062&_rdr

Miśka chętnie bym twoje efekty zobaczyła 
ja mam taki problem jem śniadanie ok 9, a obiad ok 15.30. Między czasie staram się nie jeść nic, ale wychodzi to jak wychodzi. Zazwyczaj jak wracamy ze spaceru to dostaję wilczego głodu i cukier mi spada i trzęsę się. I zazwyczaj się kończy się tym, że pożeram co jest w zasięgu wzroku. Co byście zaproponowały tak np. na południe na drugi posiłek>

ja mam taki problem jem śniadanie ok 9, a obiad ok 15.30. Między czasie staram się nie jeść nic, ale wychodzi to jak wychodzi. Zazwyczaj jak wracamy ze spaceru to dostaję wilczego głodu i cukier mi spada i trzęsę się. I zazwyczaj się kończy się tym, że pożeram co jest w zasięgu wzroku. Co byście zaproponowały tak np. na południe na drugi posiłek>
- mała_czarna
Asieka jakiś koktajl (mleko/jogurt/maślanja plus owoc) może? Owoc? Mała kanapka? Garść orzechów/migdałów?
Znowu staram się pilnować z piciem wody i od razu brzuch choć ciut lepiej wygląda.
Znowu staram się pilnować z piciem wody i od razu brzuch choć ciut lepiej wygląda.
Mała dobrze mówi 
Może też być jogurt grecki albo skyr z musli, banan, wafle ryżowe i owoc. Bakalland ma fajne batony zbożowe bez cukru (ja mam zawsze w torebce), Sante błonnik 5 zbóż do chrupania.

Może też być jogurt grecki albo skyr z musli, banan, wafle ryżowe i owoc. Bakalland ma fajne batony zbożowe bez cukru (ja mam zawsze w torebce), Sante błonnik 5 zbóż do chrupania.

Miska, kawał dobrej roboty
wyglądasz bosko 
Właśnie nabiałowe rzeczy odpadają bo mam dietę
a fakt byłoby najprościej jakiś jogurt zjeść
Właśnie nabiałowe rzeczy odpadają bo mam dietę
Dzięki :*
Zapomniałam o nabiale. To może koktajl na bazie mleka roślinnego? Musli też możesz z mlekiem roślinnym.
Albo po prostu zupa?
Zapomniałam o nabiale. To może koktajl na bazie mleka roślinnego? Musli też możesz z mlekiem roślinnym.
Albo po prostu zupa?

Asieka, ja czasami jem takie dziwne cos, ale sie najadam
tost z bananem 

I jak tam sytuacja? Ja już po treningu. Jutro ważenie, ale cudów się nie spodziewam po weekendowym wyjeździe
z drugiej strony właśnie mi się skoczył @ 
Ja dziś w końcu potreningowałam
Waga bez szału, bo u mnie @ na dniach, brzuch mi wywaliło i czuję się ogólnie bleee 

-0,3 kg. Szaleję wręcz:P no ale cieszę się, że chociaż odrobinkę spada
Dobre i to 
Ja dziś znowu wstałam połamana, nie mogę ruszyć głową. Jak nie urok, to...

Ja dziś znowu wstałam połamana, nie mogę ruszyć głową. Jak nie urok, to...

Efryna uwierz, że bardzo cieszyłabym się z takiego wyniku. Miałam się nie ważyć ale w piątek byłam oddać krew i Pani doktor mi kazała
nie jest dobrze. Dodałam jeszcze basen, jem jak trzeba. W przyszłym tygodniu robię wyniki tej nieszczęsnej tarczycy, ciekawe co będzie.
Miska, jestem przekotem.

Miska, jestem przekotem.

Miśka, zrobiłam ten test i jak dla mnie to nie mam żadnego rozejścia. Po prostu jestem gruba