Podobnie jak Sofii pierwszy raz mam 6 z przodu, a nawet coraz bliżej 7
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja bym chciala mieć ładne nogi (szczupłe i bez cellulitu) i mniejszy brzuch. Sama waga nie jest dla mnie ważna.
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, ty blisko 7? A ile masz wzrostu?
U mnie o tyle dobrze, że czuję motywację. Wcześniej ważyłam 58 i już z tym było mi za ciężko, bo najlepiej czuję się przy 55. Ale zawsze po chwilowym starcie zaraz mijał mi zapał. Teraz już tak mi źle, że mam nadzieję, że się w końcu uda.
U mnie o tyle dobrze, że czuję motywację. Wcześniej ważyłam 58 i już z tym było mi za ciężko, bo najlepiej czuję się przy 55. Ale zawsze po chwilowym starcie zaraz mijał mi zapał. Teraz już tak mi źle, że mam nadzieję, że się w końcu uda.
Nessa, to ja 168 i 60, czyli podobnie.
Ja chyba jutro zaczynam biegac, bo miałam długa przerwę
Nessa, śmiem twierdzić, że wyglądasz dużo szczuplej niż ja
ja jestem drobnej kości i mnóstwo tłuszczu.

Sofii, u mnie identyczny wzrost, ważę 58-59 kg. A idealna waga to 54 kg.
Po moim poście było już 55 kg, ale za to teraz mi tak włosy lecą, że już na bank się nie zdecyduję. Urlop mi pokrzyżował wszystko...
Po moim poście było już 55 kg, ale za to teraz mi tak włosy lecą, że już na bank się nie zdecyduję. Urlop mi pokrzyżował wszystko...

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Nessa, a popatrz na OLX za orbitrekiem. W mojej okolicy fajne są. Tylko ja nie chcę kolejnego grata w domu. 

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
No patrz, moja standardowa waga to twoja obecna, a na wzroscie tylko 3cm roznicylexie pisze:Sofii, u mnie identyczny wzrost, ważę 58-59 kg. A idealna waga to 54 kg.
Itzal, ja serio nie wiem co Ty robisz w tym wątku, oprócz wkurzania ludzi 

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Mobilizujelexie pisze:Itzal, ja serio nie wiem co Ty robisz w tym wątku, oprócz wkurzania ludzi
To ja się poświęce i zagrace mieszkanie
Ja dzień przed ślubem ważyłam 54 kg, a jeszcze wcześniej 49-51 kg. To było za mało, byłam wychudzona. Miałam czas jak rzuciłam palenie, że ważyłam 59kg. Wyglądałam tak dobrze, że moja pewność siebie wzrosła o 200 procent

N 2018
M 2023
M 2023
Misiaq jutro minie 2 lata od tej wagi
28 lat miałam wtedy.

N 2018
M 2023
M 2023