Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Czym się kierować przy wyborze orbitreka? Bo widzę, że są różne. Jak wyglądają te na których Wy ćwiczycie?
Chciałam od męża pierścionek na 30stke, ale zmieniłam zdanie
Chciałam od męża pierścionek na 30stke, ale zmieniłam zdanie
N 2018
M 2023
M 2023
ja brałam najtańszy na Amazonie
ja mam podobny do 1 i mogę z niego zrobić rowerek.
A ja się zastanawiam czy na orbitreku na osiedlu da się coś osiagnac fajnego? Na takim wiecie silowni na placu zabaw
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie, jak bedziesz na nim cwiczyc to mysle ze tak, od samego patrzenia to raczej nie bardzo
To by mi bardzo odpowiadało, muszę takiego poszukać
Lexie ja często widzę jak ludzie ciwcza na tych siłowniach. Sama bym ćwiczyła, ale tu mnie za dużo osób zna i kojarzy i się wstydzę
N 2018
M 2023
M 2023
ja po 30 minutach jestem spocona jak świnia i od razu pod prysznic lecę, jakbym miała tak iść po dworze to by chyba ktoś pogotowie do mnie wzywał...
Nessa ja kupowałam orbitrek wiosną i pewnie z kilka stron wcześniej pytałam jaki kupić Miśka podała link, w którym było napisane na co zwracać uwagę, potem obejrzałam jakieś filmiki na YT w stylu "jaki orbitrek wybrać" i generalnie wszyscy pisali/mówili, że powinno się dobrać sprzęt gabarytowo do siebie. Mi najprościej było pojechać do decathlonu, wpadł nam w oko EL520, więc wróciliśmy do domu i zamówiliśmy do przez internet (bo darmowa dostawa do domu, a jak tu przewieźć takie bydle) Generalnie jestem zadowolona
odnośnie krzaków, to ja właśnie kończę 4 tydzień ćwiczeń (min, 40 minut dziennie, 6x w tygodniu), ale jem niestety tragicznie, więc jedyny pozytyw jest taki, że czuję się ogólnie sprawniejsza, mam dużo energii, może nieco mi się tyłek poprawił i uda. Ale po ciuchach nie widać luzów, a na wagę nawet nie staję
- mała_czarna
U mnie też 5kg póki co na tapecie.candela pisze:Jakieś 5 kg
Choć gdyby się udało 8 to by było mega super a 10 to już hohoho, ale w sumie na to nue liczę bo jestem leń i obżartuch
Dołączam.
Pierwszy raz w życiu poza ciążą mam 60 kg i bardzo mi z tym źle. We wszystkim mi ciasno i źle.
Wczoraj pierwszy dzień względnej diety i dużo ruchu.
Chciałabym -5 kg w 6 tygodni. Najpóźniej do końca września.
Pierwszy raz w życiu poza ciążą mam 60 kg i bardzo mi z tym źle. We wszystkim mi ciasno i źle.
Wczoraj pierwszy dzień względnej diety i dużo ruchu.
Chciałabym -5 kg w 6 tygodni. Najpóźniej do końca września.
Ja bym chciala mieć ładne nogi (szczupłe i bez cellulitu) i mniejszy brzuch. Sama waga nie jest dla mnie ważna.
Podobnie jak Sofii pierwszy raz mam 6 z przodu, a nawet coraz bliżej 7
Podobnie jak Sofii pierwszy raz mam 6 z przodu, a nawet coraz bliżej 7
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, ty blisko 7? A ile masz wzrostu?
U mnie o tyle dobrze, że czuję motywację. Wcześniej ważyłam 58 i już z tym było mi za ciężko, bo najlepiej czuję się przy 55. Ale zawsze po chwilowym starcie zaraz mijał mi zapał. Teraz już tak mi źle, że mam nadzieję, że się w końcu uda.
U mnie o tyle dobrze, że czuję motywację. Wcześniej ważyłam 58 i już z tym było mi za ciężko, bo najlepiej czuję się przy 55. Ale zawsze po chwilowym starcie zaraz mijał mi zapał. Teraz już tak mi źle, że mam nadzieję, że się w końcu uda.