Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Suerte, brawo!
Suerte super wynik
Suerte, super!
Ja strasznie zaluje, ze musialam orbitreka sprzedac, jak robilismy pokoj dla M, bo pewnie czesciej bym korzystala niz z silowni, gdzie juz 6tyg nie zagladalam
Ja strasznie zaluje, ze musialam orbitreka sprzedac, jak robilismy pokoj dla M, bo pewnie czesciej bym korzystala niz z silowni, gdzie juz 6tyg nie zagladalam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Suerte, gratulacje!
Idziesz jak burza
Idziesz jak burza
Ruby my tez sprzedalismy bo nie ma miejsca zeby na nim cwiczyc. Tylko ten nasz to wielki byl
KarLa no nasz wlasnie tez wielka kobyla i bez szans zeby miejsce mu znalezc
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja też mam taką kobyłę
Ja też nie mam miejsca, dlatego zostają mi ćwiczenia przed kompem albo bieganie
Btw. tak sobie rozkminilam, że z okazji weekendu jutro się napiję wina, tylko wcześniej sobie pobiegam, więc będę mieć do nadrobienia 600 kcal... ile to lampek?
Btw. tak sobie rozkminilam, że z okazji weekendu jutro się napiję wina, tylko wcześniej sobie pobiegam, więc będę mieć do nadrobienia 600 kcal... ile to lampek?
Ruby, to nasz chyba jeszcze wiekszy, bo oprocz tego mial regulowana rampe z przodu. Babka ktora po niego przyjechala musiala wrocic dzien pozniej z przyczepka, chociaz miala duzy samochod
Ale dziś ostro popłynęłam, konia z kopytami bym dziś zeżarła :/ Wieczorem miałam wskoczyć na orbi, a tymczasem mąż jeszcze w pracy, więc nic z tego nie będzie.
Miśka, hahaha, z tą butelką wina -- to dokładnie to chciałam przeczytać a dzisiaj będzie lepszy dzień, zobaczysz:)
ja ponieważ przez całe życie się ważę w piątki (bo wiadomo, co się czasem dzieje w weekendy) melduję, że od poniedziałku mam -1,7 kg. Uwielbiam zawsze ten pierwszy spadek na diecie
ja ponieważ przez całe życie się ważę w piątki (bo wiadomo, co się czasem dzieje w weekendy) melduję, że od poniedziałku mam -1,7 kg. Uwielbiam zawsze ten pierwszy spadek na diecie
Efryna brawo
Ja tez zawsze piątki, a teraz w poniedziałki żeby nie było oszukiwania w weekendy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja tez zawsze piątki, a teraz w poniedziałki żeby nie było oszukiwania w weekendy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gratuluję! widzisz jeszcze trochę i będziesz w połowie zamierzonego celu