Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia, haha, to ja mam na odwrot, mi się zawsze podobały bardzo drobne sylwetki, jak byłam nastolatką to marzyłam o tym, żeby być jak Twiggy alno Audrey Hepburn. Co oczywiście było nierealne, bo genetycznie zawsze byłam okraglutka i nawet jak ważyłam niewiele, to miałam duży cyc i konkretny tyłek. O jak ja zawsze marzyłam o małych piersiach
- Escherichia
Efryna, nie mój typ Z tego co pamiętam Małej podobają się też takie sylwetki
Pamiętam, jak nosiłam 40 i myślałam, że jestem gruba.. Dzisiaj eksponowałabym moje "grubości"
Pamiętam, jak nosiłam 40 i myślałam, że jestem gruba.. Dzisiaj eksponowałabym moje "grubości"
Ja za chuda tez bym nie chciala byc. Mam taka sylwetke ze ramiona mam dosc szerokie ramiona i klatke piersiowa i nawet jak wazylam 56kg to wygladalam poteznie...
mi się podoba figura Rity Ory w piosence Ritual. dla mnie idealna...
Ja zawsze marzyłam o szczupłej, DROBNEJ sylwetce. Czyli dokładna odwrotność mojej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To ja mam maly tylek i nogi jak patyczki w porownaniu do twarzy i rzucha... serio teraz mam takie akuratz a chudne tez tam w pierwszej kolejnosci i nic mi nie zostaje fajnego w tych partiach...
W ciazy jak chudlam, to tez w nigach i tylku najbardziej, dopiero pod koniec twarz mi zeszczuplala i piersi zmalaly...
Wszyscy sie smiali ze doopki juz w ogole nie mam
Mi to sie marzy od zawsze wciacie w talii i konkretna pupa... a mam boczki i niewielka doope
W ciazy jak chudlam, to tez w nigach i tylku najbardziej, dopiero pod koniec twarz mi zeszczuplala i piersi zmalaly...
Wszyscy sie smiali ze doopki juz w ogole nie mam
Mi to sie marzy od zawsze wciacie w talii i konkretna pupa... a mam boczki i niewielka doope
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
No ja się nie łudzę, że będę jeszcze kiedyś drobna i filigranowa za stara już jestem, niestety. Będę szczęśliwa, jak się będę bez problemu mieścić w ciuchy w rozmiarach S/M
Ja się sobie nie podobałam jak ważyłam te 48-54 kg (bo był taki czas). Do ślubu wlczylam o każdy kilogram (może niektóre pamiętają ) by lepiej wyglądać w sukni i nie być taka "zapadnieta" na twarzy. Brałam ślub z waga 55kg.
Teraz jest zupełnie odwrotnie i każdy kg ciężko zgubić
Teraz jest zupełnie odwrotnie i każdy kg ciężko zgubić
N 2018
M 2023
M 2023
Chciałabym na kolacji z okazji Dnia Nauczyciela ważyć 62kg i mieć szczuplejsze nogi
N 2018
M 2023
M 2023
Ja tez przestałam się już łudzić ze będę super fit. Chce wyglądać po prostu normalnie. Powiem więcej - normalnie w ubraniu. Na perfekcyjnym wyglądzie w kostiumie mi niespecjalnie zależy. Chce moc wyjsc na ulice i nie zastanawiać się czy przechodzącą z naprzeciwka dziewczyna pomyślała ze wyglądam jak potwór, świnia czy jak krowa.efryna pisze:No ja się nie łudzę, że będę jeszcze kiedyś drobna i filigranowa za stara już jestem, niestety. Będę szczęśliwa, jak się będę bez problemu mieścić w ciuchy w rozmiarach S/M
Mnie też nie zależy na super sylwetce. Ba! Rozmiar bioder i biustu mogę zostawić mimo, że to xl.
Byle brzuch nie wystawał przed piersi
Byle brzuch nie wystawał przed piersi
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dzisiaj bieganko 10 km. 900 kcal do spożytkowania! Nawet się trzymam w weekend, jedynym grzeszkiem było wino. I chyba jem trochę więcej niż na pudełkach, bo czułam się ogólnie lepiej (więcej siły, mniej głodu), chociaż bardzo pilnowałam porcji. Może jednak powinnam była wybrać 1700 zamiast 1500...
10km?! Whaaaaaat?! Szkoda ze gifow tu nie można wstawiać, bo miałabym pare
daff, zakaz wyśmiewania się!!!