Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Zawsze po kibelku!
I nawet po karmieniu rano w sobotę pytań Hany pare razy czy aby nie chce skubnąć jeszcze trochę mleka
I nawet po karmieniu rano w sobotę pytań Hany pare razy czy aby nie chce skubnąć jeszcze trochę mleka
A. Byłam dzisiaj na szalonych shoppingu. Oczywiście sobie kupiłam tylko blachę do pieczenia ciasta, a tak to obkupilam Zosię nie miałam w zamiarze kupować sobie nic do ubrania, ale weszłam kontrolnie do hm, przymierzyłam trzy swetry i spódnice cioci kloci i nie było tak zle! Ciało na pewno nie plażowe, no i wciąż mam otyłość I stopnia (choć w weekend liczę ze dobije do nadwagi ), ale czułam ze nie musze się już tak bardzo wstydzić. No i spodnie z hm mi spadają, te co kupiłam sobie żeby mieć co na tyłek włożyć. Rozmiar 46. Wiec teraz musze wziąć jakieś 44 i powolutku do celu
Daff gratulacje! Ja sie boje zważyć, bo trzymam dietę, ale... piwo piłam 3 razy!!!! Głupia ja...
Ale widzę ze spadło po brzuchu i ciuchach.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale widzę ze spadło po brzuchu i ciuchach.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Daff ja na rozmiary to już nie patrzę, bo serio w sieciówkach rozmiar S to są często ubrania dla dziesięcioletnich dziewczynek.
daff super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Albo w drugą stronę. Ja obecnie w szafie mam ciuchy od 34 do 40 S mam i L mam. Totalnie różnie.Misiaq pisze:Daff ja na rozmiary to już nie patrzę, bo serio w sieciówkach rozmiar S to są często ubrania dla dziesięcioletnich dziewczynek.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Właśnie zdałam sobie sprawie, ze wczoraj minęło pół roku odkąd podjęłam wyzwanie i zaczęłam walczyć ze swoją wagą. Trzeba wykluczyć sierpień, bo wtedy wakacje i cały miesiąc poza domem. Także 5 miesięcy aktywnej walki, pojemników, trzymania się i małych cotygodniowych progresów 27,70. Jestem z siebie zadowolona. Łatwo nie było.
No nie takich małych lecisz jak burza. Ale oczywiście należą Ci się ogromne gratulacje, a wynik jest imponujący!
Daff szacun!!!
Daff, wow niezła jesteś!
Witam się i ja z wagą 64.5 gdzie na początku października ważyłam 61.5...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Witam się i ja z wagą 64.5 gdzie na początku października ważyłam 61.5...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Dzięki!
Z nudów i nadmiaru czasu oglądam na playerze „Dieta czy cud” i tam m.in przedstawiają historie kobiet które schudły po 20-40kg. Włączam sobie jak zgłodnieje
Candela, witaj, rozgość się
Przeglądam sobie już powoli (duuuzo za wcześnie ale co tam!) oferty stylistek. Ale jak wybrać? Znacie kogoś ciekawego? Jakiś trop jak szukać?
Z nudów i nadmiaru czasu oglądam na playerze „Dieta czy cud” i tam m.in przedstawiają historie kobiet które schudły po 20-40kg. Włączam sobie jak zgłodnieje
Candela, witaj, rozgość się
Przeglądam sobie już powoli (duuuzo za wcześnie ale co tam!) oferty stylistek. Ale jak wybrać? Znacie kogoś ciekawego? Jakiś trop jak szukać?
gratuluję!daffodil pisze: ↑21 lis 2019, 19:54Właśnie zdałam sobie sprawie, ze wczoraj minęło pół roku odkąd podjęłam wyzwanie i zaczęłam walczyć ze swoją wagą. Trzeba wykluczyć sierpień, bo wtedy wakacje i cały miesiąc poza domem. Także 5 miesięcy aktywnej walki, pojemników, trzymania się i małych cotygodniowych progresów 27,70. Jestem z siebie zadowolona. Łatwo nie było.
ej, ale jak ja pisałam, że chce zrzucić swoje kilogramy w 4 miesiące, to było, że nierealne! a widać da się! (ciul, że wychodzę teraz na leniwą bułę, skoro mi się nie udało, ale ale!)