Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
no wlasnie niepotrzebnie weszlam na wage... dzisiaj 65kg no ale @ mam dostac...

No dzisiaj mam naprawdę cheat day... byliśmy na indyjskim żarciu i mój plan, żeby nie jeść węgli się poszedł paść, jak mąż zamówił trzy porcje chlebków naan... a jeszcze piwo na wieczór kupił, ale przynajmniej wiem, że dużo nie wypiję, bo jutro wstaję wcześnie rano.
Za to teraz 1,5 tygodnia zaciskania pasa, mam nadzieję, że się uda dużo ćwiczyć i nie będzie grzeszków ani alko -- mąż w Stanach, a zaraz po powrocie idziemy na imprezę firmową i zamierzam sobie kupić nową kieckę
Za to teraz 1,5 tygodnia zaciskania pasa, mam nadzieję, że się uda dużo ćwiczyć i nie będzie grzeszków ani alko -- mąż w Stanach, a zaraz po powrocie idziemy na imprezę firmową i zamierzam sobie kupić nową kieckę
O ja córka marnotrawna 
Siemka. Wracam po tym upojnym weekendzie, bo zaraz będę mieć z powrotem 30kg
Siemka. Wracam po tym upojnym weekendzie, bo zaraz będę mieć z powrotem 30kg
To widzę, że każdy miał grzeszny tydzień 
Edit: tfu weekend miał być, oczywiście

Edit: tfu weekend miał być, oczywiście
Dobry wieczór wielorybki
ja nie wiem czy to starość czy ten cały zdrowy styl odżywiania, ale wystarczyło zjeść więcej makaronu na kolacje i było mi tak ciężko i zle, ze siebie nie poznawałam
no i wsuwanie całej pizzy tez gładko nie poszło. Dwa kawałki - niebo w gębie, a potem się bidula męczyłam 
Od dzisiaj mam nowy catering, tez fajny. Chociaż najfajniej to by było moc sobie wybrać z jednego śniadania z innego obiady itd

Od dzisiaj mam nowy catering, tez fajny. Chociaż najfajniej to by było moc sobie wybrać z jednego śniadania z innego obiady itd

Daff 
Przyszły moje kiecki z h&m w rozmiarze M i są za duże

Ale spoko wiem ze hm jest zawyżony
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Przyszły moje kiecki z h&m w rozmiarze M i są za duże

Ale spoko wiem ze hm jest zawyżony

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia super! 
Upiekliśmy pierniczki i zgadnijcie co jadłam na kolację, popijając ciepłym mlekiem. Ale żeby nie było - bez lukru, bo nie lubię!

Upiekliśmy pierniczki i zgadnijcie co jadłam na kolację, popijając ciepłym mlekiem. Ale żeby nie było - bez lukru, bo nie lubię!
Misiowa poproszę przepis
nigdy nie robiłam, a w tym roku chce spróbować

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia WHAAAAAAAT?! Jak to zawyżony?! Łudziłam się, ze tylko dla dzieci!
Misiowa, haha
ja co roku piekę milion ciast i ciasteczek, ale w tym się ograniczam, bo jak Sama piekę to szanse Ze nie zjem spadają do zera 
Wrzucę do odpowiedniego tematuNecia pisze:Misiowa poproszę przepisnigdy nie robiłam, a w tym roku chce spróbować
![]()
Ja dzisiaj odebrałam paczkę dla dziecka z pracy. O matulu złota. Nutella, Oreo, Ptasie Mleczko, Kinder Bueno i kupa innych rzeczy. Kusi.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka