Brawodaffodil pisze:Matko i córko..30 kg mniej! Nie wierze!
Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Shattered, czekam na kolejne posilki z Twojej diety bo brzmi fajnie 

Dzięki!
jaram się 
Dużo wypieków przede mna w tym tygisniu, dzisiaj piekę beze i nawet mnie nie kusi

Dużo wypieków przede mna w tym tygisniu, dzisiaj piekę beze i nawet mnie nie kusi

Shattered tak naprawdę to musiałabyś wstawić zdjęcie w bieliźnie, bo w rzeczach to duża różnica potrafi być.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Daff, brawo!!!!
Ja juz wiem ze na pewno przytyje tyle co udalo mi sie zrzucic. Tak jak w Ie potrafie panowac nad jedzeniem tak w Pl nie umiem. I o dziwo noe chodzi tak o slodycze bo zjadlam kawalek sernika i 2 cukierki, ale do tego 4 drinki, parowki, smazona rybe...

Dzięki Dziewczyny!

Wow, tak o tym nie pomyślałam! Może dlatego, ze jestem słaba z matmy
Piękny wynik. Gratulacje!
Ale chyba Shattered nie musi nic udowadniać. Skoro pisze, że źle się ze sobą czuje i musi zrzucić, to nie widzę sensu wchodzić w polemikę.
Ja bym chciała ważyć tyle co przed ciążą z B. Ważyłam 49 kg przy 164 cm. Pewnie niejedna osoba powie, że za mało ale dla mnie idealnie.
Daff, dajesz czadu!
Ja bym chciała ważyć tyle co przed ciążą z B. Ważyłam 49 kg przy 164 cm. Pewnie niejedna osoba powie, że za mało ale dla mnie idealnie.
Daff, dajesz czadu!

Misiowa wow, mamy ten sam wzrost tylko moja norma inna

Daff, brawo!!! Ale wyniki. Ogromne gratulacje!!!!
Pytanie jak to się rozkłada. Może ja mam jakieś grube kości, ale mi przy tym wzroście i przy 52 kg żebra było widać. To przy 49 byłaby pewnie masakra. Chyba, że mi dolna połowa ciała tak wagę zawyżaMisiowa pisze:Ale chyba Shattered nie musi nic udowadniać. Skoro pisze, że źle się ze sobą czuje i musi zrzucić, to nie widzę sensu wchodzić w polemikę.
Daff, dajesz czadu!
Shattered to akurat nie dotyczy, ale anorektyczki też czują się ze sobą źle i uważają, że muszą zrzucić, więc czasem ta polemika jest potrzebna