Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ale chyba Shattered nie musi nic udowadniać. Skoro pisze, że źle się ze sobą czuje i musi zrzucić, to nie widzę sensu wchodzić w polemikę.
Ja bym chciała ważyć tyle co przed ciążą z B. Ważyłam 49 kg przy 164 cm. Pewnie niejedna osoba powie, że za mało ale dla mnie idealnie.
Daff, dajesz czadu!
Ja bym chciała ważyć tyle co przed ciążą z B. Ważyłam 49 kg przy 164 cm. Pewnie niejedna osoba powie, że za mało ale dla mnie idealnie.
Daff, dajesz czadu!
Misiowa wow, mamy ten sam wzrost tylko moja norma inna
Daff, brawo!!! Ale wyniki. Ogromne gratulacje!!!!
Pytanie jak to się rozkłada. Może ja mam jakieś grube kości, ale mi przy tym wzroście i przy 52 kg żebra było widać. To przy 49 byłaby pewnie masakra. Chyba, że mi dolna połowa ciała tak wagę zawyżaMisiowa pisze:Ale chyba Shattered nie musi nic udowadniać. Skoro pisze, że źle się ze sobą czuje i musi zrzucić, to nie widzę sensu wchodzić w polemikę.
Daff, dajesz czadu!
Shattered to akurat nie dotyczy, ale anorektyczki też czują się ze sobą źle i uważają, że muszą zrzucić, więc czasem ta polemika jest potrzebna
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
każda ma inny cel - 8, 5 czy 4 z przodu, co za różnica? ważne, żeby razem się wspierać i tyle.
Dzięki Dziewczyny! Weekendzik jak zwykle trochę luźniejszy, ale i tak spoko. Sukces motywuje
Teraz za tydzień chciałabym 8 z przodu
Teraz za tydzień chciałabym 8 z przodu
Dzisiaj K oznajmił mi radosnym tonem: "wiesz, wiem już czemu ostatnio narzekałaś, że nie smakują ci nowe witaminki, które robię. Otóż pomyliłem opakowania i piliśmy elektrolity"
Taaa. Właśnie tego potrzebowałam na diecie. Wymuszania w siebie co rano z obrzydzeniem wody z cukrem
Taaa. Właśnie tego potrzebowałam na diecie. Wymuszania w siebie co rano z obrzydzeniem wody z cukrem
- mała_czarna
Od ostatniego postu że wracam do walki nie zrobiłam w sumie nic poza opychaniem się więc akurat na święta jestem wielką kulka.
Do świąt cudów nie zdziałam ale najwyższa pora skończyć z opychaniem się w pracy tymi słodkościami.
A po świętach już ostrzej trzeba będzie się za to wszystko zabrać, bo aż wstyd że dziewczyny tu się chwalą takimi pięknymi spadkami a ja wciąż walczę z tym samym nadbagazem.
Do świąt cudów nie zdziałam ale najwyższa pora skończyć z opychaniem się w pracy tymi słodkościami.
A po świętach już ostrzej trzeba będzie się za to wszystko zabrać, bo aż wstyd że dziewczyny tu się chwalą takimi pięknymi spadkami a ja wciąż walczę z tym samym nadbagazem.
Bardzo nagrzeszyłam w ten weekend.
Efryna wyprzedzasz mnie teraz pewnie o dwie długości albo nawet trzy
Efryna wyprzedzasz mnie teraz pewnie o dwie długości albo nawet trzy
Zaważyłam się;)
Jestem na plusie...
Jestem na plusie...
Hahahahahahahahaefryna pisze: ↑15 gru 2019, 21:12Dzisiaj K oznajmił mi radosnym tonem: "wiesz, wiem już czemu ostatnio narzekałaś, że nie smakują ci nowe witaminki, które robię. Otóż pomyliłem opakowania i piliśmy elektrolity"
Ejj uwielbiam ten catering.
Na śniadanie dzisiaj dwie tortille (Marcin trzy), na II śniadanie naleśniki, na kolacje sałatkę makaronowa..obiad ten dobry
Na śniadanie dzisiaj dwie tortille (Marcin trzy), na II śniadanie naleśniki, na kolacje sałatkę makaronowa..obiad ten dobry
Misiaq, po weekendzie zawsze jestem na plusie dlatego nawet się nie ważę zaraz po:P
daffodil, brzmi smacznie
daffodil, brzmi smacznie