Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dużo przytyłaś w pierwszej ciąży?
20 kg!!!!! I od tej pory już nigdy nie byłam chuda!
To jest wynik.....
Ale (tak szczerze!) jadłaś dużo więcej/inaczej niż przed ciążą?
Ale (tak szczerze!) jadłaś dużo więcej/inaczej niż przed ciążą?
Szczerze, to po prostu przestałam obsesyjnie pilnować diety i jadłam to, co normalni ludzie. Na pewno się nie obżerałam, fastfoodow/chipsów i tego typu niezdrowych rzeczy nie jadłam (w sumie nigdy nie jadam), jedyne co, to na początku ciąży miałam straszną ochotę na wszystkie mączne rzeczy (kluski, naleśniki itp) - aok, wiem, że to niezdrowe, ale 20 kg i tak nie uzasadnia;)
Wiem, że to brzmi jakbym się usprawiedliwiała i ukrywała, że żarłam jak prosię a może żarłam, kto wie. Myślę, że mogłam mieć cukrzycę niewykrytą
Wiem, że to brzmi jakbym się usprawiedliwiała i ukrywała, że żarłam jak prosię a może żarłam, kto wie. Myślę, że mogłam mieć cukrzycę niewykrytą
Efryna no mi wlasnie od razu przyszla do glowy cc, moja siostra np generalnie je malo (jedna z nich, druga je jak ja ), w sensie ze nie obzera sie nie wiadomo jak, a w kazdej ciazy przybijala po 25kg (dzieci poza synem malutkie, J wazyla 2800, M 2900). Tyle ze w Ire nikt nie robi krzywej z marszu w ciazy
U mnie cukrzycy nie bylo, a jednak w każdej z ciaż mialam taki miesiac, że łapałam po 4 kg! Nie wspominajac o regularnym tyciu min.po 2kg od samiuskiego poczatku ciąży. Teraz za 3cim razem byłam bardzo wyczulona, żeby utrzymac wagę choć w pierwszym trymestrze, ale to samo szło w tyłekItzal pisze:Efryna no mi wlasnie od razu przyszla do glowy cc, moja siostra np generalnie je malo (jedna z nich, druga je jak ja ), w sensie ze nie obzera sie nie wiadomo jak, a w kazdej ciazy przybijala po 25kg (dzieci poza synem malutkie, J wazyla 2800, M 2900). Tyle ze w Ire nikt nie robi krzywej z marszu w ciazy
ja w każdej tyłam po 20 kilo...
Okej sprawdziłam
Na MIESIĄC przed porodem z Zosią miałam na plusie 34kg. O ile dobrze pamietam to dzień przed porodem miałam 39..
Na MIESIĄC przed porodem z Zosią miałam na plusie 34kg. O ile dobrze pamietam to dzień przed porodem miałam 39..
Aż trudno uwierzyć, przecież to tylko 9 miesięcy.....
How??? I gdzie to mialas, bo jak kojarze zdjecia z ciazy z Zosia to w ogole nie bylo tego widacdaffodil pisze:Okej sprawdziłam
Przyjechali dziś teściowie, zrobiłam gofry na śniadanie a do tego nutellę z daktyli.
Bardzo pyszna, wiec dziele się przepisem https://www.przepisownia.pl/dodatki-prz ... 2-s403h8hb
Bardzo pyszna, wiec dziele się przepisem https://www.przepisownia.pl/dodatki-prz ... 2-s403h8hb
Daff mierzysz kroki?