I jaki jest Twój cel?efryna pisze:Dobrze pamiętasz 162 w skarpetkach
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
I jaki jest Twój cel?efryna pisze:Dobrze pamiętasz 162 w skarpetkach
Ja pierwotnie chciałam 55, ale mąż mi powiedział, że 58 to max. Więc do tego dążę.efryna pisze:meg, moim pierwszym celem jest 5 z przodu myślę, że tak przy 56 bym była szczęśliwa, a jeszcze szczęśliwsza przy 52. Ale to takie plany przyszłościowe, na razie cieszę się, że trochę zbiłam i na razie nie rośnie
Ja jestem typem gruszki. Więc przy 53 (bo tyle miałam najmniej) to mam wychudzoną górę, zero cycków i żebra na wiechrzu, a dupa i uda nadal pokaźneefryna pisze:No jesteś jednak odrobinę wyższa, poza tym możesz mieć inną budowę. Ja przy 50-kilku nie wyglądam na wychudzoną
O tak. I tez mam 164 i cel do 58. Tzn. Cel nr jeden to 64, a potem mam nadzieję, że nie zabraknie mi entuzjazmu do 58.meg pisze:Ja jestem typem gruszki. Więc przy 53 (bo tyle miałam najmniej) to mam wychudzoną górę, zero cycków i żebra na wiechrzu, a dupa i uda nadal pokaźneefryna pisze:No jesteś jednak odrobinę wyższa, poza tym możesz mieć inną budowę. Ja przy 50-kilku nie wyglądam na wychudzoną
Dzisiaj u mnie 60,2 Któraś tam z Was pisała, że nie wierzy w takie spadki o 0,4, ale ja się cieszęmeg pisze:A u mnie w końcu drgnęło! 60,6.
A długi było 61,5.
SuperMimezja pisze:U mnie po 2 miesiacach doczekałam 6 z przodu
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości