Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mi się tyłek poprawił. Ale brzuch i uda zero różnicy
Rzuć linka do Moniki, zobaczę jakie to ćwiczenia
Rzuć linka do Moniki, zobaczę jakie to ćwiczenia
Ja też widzę różnice w tyłku. Brzuch jaki był, taki jest i obawiam się, że zostanie ze mną na zawsze
eryna https://www.youtube.com/user/monikakolakowska/videos jej głos na początku mnie irytował ale się przyzwyczaiłam, no i fajnie, że treningi z wyzwania są maksymalnie do 40 minut. I ja lubię jak ktoś zaplanuje za mnie bo czuję się zmotywowana a nie taki "oj nie wiem co dzisiaj, może to może sro, i cały dzień mija)
Brzuch jaki był, taki jest ja mam największy problem z dołem brzucha który sprytnie na zdjęciu ukrywam
A! I przez to, że podczas ćwiczeń Monika co jakiś czas przypomina o prostej sylwetce to sama zaczęłam to ogarniać chwilami w ciągu dnia, bo ja mam postawę biodra wypchnięte jak stoję co daje +100 do brzucha
Brzuch jaki był, taki jest ja mam największy problem z dołem brzucha który sprytnie na zdjęciu ukrywam
A! I przez to, że podczas ćwiczeń Monika co jakiś czas przypomina o prostej sylwetce to sama zaczęłam to ogarniać chwilami w ciągu dnia, bo ja mam postawę biodra wypchnięte jak stoję co daje +100 do brzucha
shattered, dzieki! Całkiem fajnie wyglądają te zestawy i faktycznie 40 minut, to jest coś, co jestem w stanie poświęcić, wszystko, co ma 45+ zniechęca mnie na wstępie
Dziewczyny tylko, żeby było jasne.
Mój brzuch nie jest super, ale widać różnicę
Mój brzuch nie jest super, ale widać różnicę
Ja też nie mam super tyłka tylko widzę różnicę
Tylko wiecie co, mój brzuch do ideału ma daleko. Ale mi nie przeszkadza. A uda i ogólnie nogi to mój dramat.
Ja też mam uda masywne, ale jednak największym kompleksem jest mój brzuch, miał się obkurczyc po ciąży, ale już 6 lat czekam i nic
Tak.
Od razu jak tylko ogłosili ze zamykają szkoły.
Ale szczerze? Uwielbiam gotować. Umila mi to czas, M wtedy ma dzieci prawie w 100% i mogę się oderwać do czegoś co mnie relaksuje
ja też, najczęściej makaron i inne tego typu pyszniutkie, kaloryczne, oblane serem rzeczy
i to jest najważniejsze
no te 5 minut robi znaczącą różnice
Ja sobie przytyłam trochę w tym tygodniu ale liczę, że to te mięśnie od rzucania sztangą i nie patrzę w lustro, nie wchodzę w strój który mam na zdjęciach, zrobię po 30 dniach od pierwszego i zobaczę albo fajną różnicę albo "znowu w życiu mi nie wyszło"
Na wagę nie staję, bo ona jest do wymiany, nie chcę się denerwować
Ale nie czuję, żebym schudła. Widzę różnicę w lustrze. To pewnie mięśnie ważą nie?
Ale nie czuję, żebym schudła. Widzę różnicę w lustrze. To pewnie mięśnie ważą nie?
Jak widzisz różnicę w lustrze to ja bym się nie zastanawiała czy to mięśnie czy schudłam, ciesz się widokiem