Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja nie wiem jak Wy czytacie moje wypowiedzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja się pogubiłam.
Ile w końcu tych kalorii dziś spalilas?
Ile w końcu tych kalorii dziś spalilas?
Dziś ponad 2500kcal przez cały dzień.
O treningu pisałam wcześniej. Na nim spalilam 260 kcal
O treningu pisałam wcześniej. Na nim spalilam 260 kcal
2,5 tys to jest bardzo dużo!
A weź. M jak wraca z pracy to ma zwykle przekroczone 4 tysiące. A i tak jest kluchą. Masakra. Po prostu czuje mega żal, ze znów popłynęłam. Z drugiej strony staram się optymistycznie nastawić ze dalej mam tyle czasu, ze wyrobie się ze schudnięciem przed powrotem do pracy.
Zobacz jakie życie jest niesprawiedliwe.daffodil pisze: ↑08 maja 2020, 23:05A weź. M jak wraca z pracy to ma zwykle przekroczone 4 tysiące. A i tak jest kluchą. Masakra. Po prostu czuje mega żal, ze znów popłynęłam. Z drugiej strony staram się optymistycznie nastawić ze dalej mam tyle czasu, ze wyrobie się ze schudnięciem przed powrotem do pracy.
Mój M. typowo siedząca praca, teraz jak pracuje zdalnie to nie ma jego jedynej formy ruchu - rower do pracy. Je co lubi, kiedy chce i ile chce. I szczypior.
No i tym bardziej mi szkoda, bo ja też tak miałam w starych czasach.... Wiem jakie życie jest wtedy cudowne!
To jest największa niesprawiedliwość tego świata. Moje trzy przyjaciółki z liceum - wszystkie po 175 i 50kg. Zarly porcje na równi ze mną, słodycze, itd. Patyki. Ja wtedy tez klocem nie byłam bo trenowalam.
W powrocie do pracy upatruje tez sposobu na zachowanie sylwetki. Teraz podczas normalnych dni na macierzyńskim jak nie było kwarantanny to wieczorem przekraczałam 2000kcal. No ale pilnowałam żeby mieć 8 tys kroków. Jadłam 1800kcal i szło bez treningów. Catering wznawiam od 14.05
W powrocie do pracy upatruje tez sposobu na zachowanie sylwetki. Teraz podczas normalnych dni na macierzyńskim jak nie było kwarantanny to wieczorem przekraczałam 2000kcal. No ale pilnowałam żeby mieć 8 tys kroków. Jadłam 1800kcal i szło bez treningów. Catering wznawiam od 14.05
Ja na kwarantannie kiedys zalozylam mi banda na nogę z głupiej ciekawości. Wychodzi na to ze ja non stop gdzies łażę....
Itzal i ile Ci napykal?
Mnie mi band oszukiwał ale na niekorzyść
Mnie mi band oszukiwał ale na niekorzyść
W szoku bylam bo mi napykal 6 tys kroków w mieszkaniu. Przecież ja tyle nie łażę po domu chyba..
Daff, ty się nie masz co przejmować, bo Ty sobie poradzisz, zaraz się pozbędziesz tych 8kg (dopiero doczytałam). Trzymam kciuki!
Daff, ty się nie masz co przejmować, bo Ty sobie poradzisz, zaraz się pozbędziesz tych 8kg (dopiero doczytałam). Trzymam kciuki!
Dzięki Itzal.
Na początku leci szybko, bo schodzą (jak to M nazywa) „złogi jelitowe”. Musze tez pilnować picia. Jakiś system sobie opracuje.
Na początku leci szybko, bo schodzą (jak to M nazywa) „złogi jelitowe”. Musze tez pilnować picia. Jakiś system sobie opracuje.
Itzal, ja raz szlam na fizjo i zalozylam mibanda na noge i lepiej pokazywal niz na rece
No ja wiem ze na nodze pokaze lepiej, ale serio, 6 tys kroków w mieszkaniu 60m2 bez wychodzenia? A ja mam wrazenie ze nic nie robilam w czasie kwarantanny
Itzal, ja bym sie nie zdziwila jakbym tyle zrobila po domu
Daff, ile kcal Ty dziennie jesz, że spalasz 2500?! Mega dużo.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka