Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
No ale obcina się max 500, a nie 500 z góry.. powinno się próbować najpierw z 200-300 kcal mniej
Adu zależy jaką kto ma aktywność, jeśli niską a nadwagę znaczną to obcina się nawet więcej niż 500. Jakbym miała obcinac 200 to bym schudła 1 kg na miesiąc może. W tych zaleceniach, które czytałam 200-300 to sie obcina jak sie ma maks 5 kg nadwagi, jak sie ma 10 i więcej to 500 to minimum
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Daff karmi piersią. To jej daje bonus do spalania.
Ja w czasie karmienia jadłam 2000kcal, efekty były znakomite. Nie ćwiczyłam, prowadziłam zwyczajną aktywność.
Ja w czasie karmienia jadłam 2000kcal, efekty były znakomite. Nie ćwiczyłam, prowadziłam zwyczajną aktywność.
Necia, ile Ty masz wzrostu, że Ci wychodzi 10 kg nadwagi przy 66 kg? Ja mam 162 cm, więc jestem karłem i ważę może w porywach kilogram mniej i mieszczę się w normie (chociaż przy górnej granicy), chociaż wyglądam jak wyglądam
W ogóle to dzisiaj się czuję fatalnie po wczorajszym obżarstwie, a dodatkowo założyłam dzisiaj przyciasne spodnie, bo akurat nic innego sensownego nie miałam, co jeszcze potęguje moje poczucie dyskomfortu
W ogóle to dzisiaj się czuję fatalnie po wczorajszym obżarstwie, a dodatkowo założyłam dzisiaj przyciasne spodnie, bo akurat nic innego sensownego nie miałam, co jeszcze potęguje moje poczucie dyskomfortu
Moja walka o lepszą sylwetkę
Efryna mam 160 cm
Wiem, ze wg bmi nie mam dużej nadwagi, ale ja muszę ważyć maks 56, bo inaczej wyglądam i czuje sie jak kula tłuszczu
Bmi 25,78
Wiem, ze wg bmi nie mam dużej nadwagi, ale ja muszę ważyć maks 56, bo inaczej wyglądam i czuje sie jak kula tłuszczu
Bmi 25,78
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie chudłam przy karmieniufarazi pisze:Daff karmi piersią. To jej daje bonus do spalania.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Masaże szczotką na sucho, bańka antycellulitowa
ja też tak mam, że muszę ważyć mniej niż wszystkie dziewczyny mojego wzrostu żeby wyglądać tak jak one
A no to tak, ja też potrzebuję 10 kg minimum, żeby się dobrze czuć. Tylko to nie jest formalnie "nadwaga" dlatego się zdziwiłam
Właśnie przez to ze jestem niska to moja nadwaga jest momentalnie widoczna! 10 kg na plusie a czuje sie jakby to było 20.
Jak usiądę do kompa poszukam zdjęcia jak schudłam na dukanie 16 kg (oczywiście nie polecam, bo zrujnowałam sobie metabolizm...)
Jak usiądę do kompa poszukam zdjęcia jak schudłam na dukanie 16 kg (oczywiście nie polecam, bo zrujnowałam sobie metabolizm...)
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
znalazłam, do tego dążę...
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A no o ja się super czułam jak wazylam 63-65 kg. Nosiłam wtedy rozmiar 38/40, mialam jakiś tam brzuch, ale czułam się dobrze.
Jeszcze 20 kg przede mną
Jeszcze 20 kg przede mną
Necia, też mam takie zdjęcie które jest moim celem, marzeniem poza głupia, ale to było coś związanego z Balotellim teraz te spodenki nie weszłyby mi na jedną noge
Ja potrzebuje schudnac 6kg ...
Patrzac na to co bylo po grypie to bylam bliska celu
Patrzac na to co bylo po grypie to bylam bliska celu
Jak bym miała dużo silnej woli to bym poszła w Ducana albo dr Dąbrowską, bo mi teraz zależy TYLKO na efekcie, nawet krótkotrwałym.Necia pisze: ↑05 cze 2020, 12:04Właśnie przez to ze jestem niska to moja nadwaga jest momentalnie widoczna! 10 kg na plusie a czuje sie jakby to było 20.
Ale wiem, że nie wytrzymam.
Misiaq, nie warto, za wysoką cenę za to teraz płacę
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.