Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mimezja, żeby to tak pięknie było.. A tu po drodze jeszcze urodziny P i Mikołaja, potem święta, urodziny Michała. I jeszcze ta cholerna zima. A ja w zimie jak niedźwiedź, nabieram ciałka 
Ja się nie odzywam. Boję się stanąć na wadze, bo prawdopodobnie odzyskałam większość tego, co udało mi się zgubić. Czuję po jeansach i po tym, że znowu mi wystaje brzuch.
Aneczja, gratuluję, świetny wynik!
asieka, zgadzam się z Necią - wprowadź do diety pełnoziarniste węgle (wiesz, chleb z pełnego ziarna, brązowy ryż, pełnoziarnisty makaron) + naprawdę dużo warzyw, to pomoże w gwałtownych wahaniach cukru
A ja zawsze jesienią mam dobry okres do odchudzania, już po urlopie, mniej pokus typu jadanie w restauracjach, lody itp. warzywa smakują średnio, więc ogólnie jedzenie niedietowe nie jest już tak bardzo atrakcyjne, a i mam zdecydowanie więcej roboty, przez co nie jem z nudów.
Drugi dzień dzisiaj diety i szczerze mówiąc musiałam faktycznie ostatnio jeść ponad moje zapotrzebowanie, bo jestem lekko głodna cały dzień (ale to przejdzie, tylko muszę być cierpliwa) i na razie nie chce mi się ćwiczyć, ale chyba jutro się już postaram zmusić.
asieka, zgadzam się z Necią - wprowadź do diety pełnoziarniste węgle (wiesz, chleb z pełnego ziarna, brązowy ryż, pełnoziarnisty makaron) + naprawdę dużo warzyw, to pomoże w gwałtownych wahaniach cukru
A ja zawsze jesienią mam dobry okres do odchudzania, już po urlopie, mniej pokus typu jadanie w restauracjach, lody itp. warzywa smakują średnio, więc ogólnie jedzenie niedietowe nie jest już tak bardzo atrakcyjne, a i mam zdecydowanie więcej roboty, przez co nie jem z nudów.
Drugi dzień dzisiaj diety i szczerze mówiąc musiałam faktycznie ostatnio jeść ponad moje zapotrzebowanie, bo jestem lekko głodna cały dzień (ale to przejdzie, tylko muszę być cierpliwa) i na razie nie chce mi się ćwiczyć, ale chyba jutro się już postaram zmusić.
U mnie bez zmian
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja mam gorzej, jestem ciagle głodna a nic mi nie smakuje i wszystko mi śmierdzi. To jest mordęga
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, tez bym w koncu chciala poczuc ze jestem najedzona normalna porcja jedzenia
Na pewno latwiej byloby schudnac 

Misiaq, 1500 (+ 1 kawa z mlekiem). Te Twoje 1200 to jakiś hardkor, dajesz radę przy tym ćwiczyć? Jak?!
Misiaq nie to że cos sugeruje, ale poczytaj o pasożytach, bo one często powoduja takie ciagi głodu. Mojej siostrze zawsze mija po odrobaczaniu, ja tez jutro ide na badanie krwi w kierunku lamblii - skierowanie mam od lekarza, ale jak poczytalam o tym badziewiu to jakoś pokladam nadzieje, ze to w końcu jakis sensowny kierunek mojego 10miesiecznego diagnozowania bez odpowiedzi.
Misiaq, moja trenerka waży 60 kg przy wzroście na oko 158 cm, a nosi ciuchy XS - S i nie ma grama tłuszczu
Gratuluję spadku, nie było takiej możliwości, żeby przy takiej głodówce nic w końcu nie ruszyło:) byłabyś fenomenem energetycznym:)

Gratuluję spadku, nie było takiej możliwości, żeby przy takiej głodówce nic w końcu nie ruszyło:) byłabyś fenomenem energetycznym:)
pięknie. Od jakiej wagi zaczynałaś i do ilu chciałabyś zejść?
Mi wszyscy mówią, że schudłam. Ale ja mam lustro i widzę, że nie.
Yolo, ja też tu! Z moich straconych 8 wróciły 4 wiec właśnie kupilam bieżnie, skladana bieżnie, czaicie!

Wow, dużo miejsca zajmuje?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Maultko właśnie! https://m.ceneo.pl/91722693
Dlatego ja zamówiłam, że mało i ja władze pod kanapę w każdej chwili jak ktoś przyjdzie.
Dlatego ja zamówiłam, że mało i ja władze pod kanapę w każdej chwili jak ktoś przyjdzie.