Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Nie wiem kiedy by to mogło mieć miejsce, bo jak mąż wraca to idziemy odebrać Krzysia i spędzamy czas na dworze, potem kolacja, kąpiel i dzieci spać.
Chyba muszę ćwiczyć rano z Kornelią, jakos zawsze wolałam ćwiczyć rano. Ona super skacze w lozeczku turystycznym, jak mała małpeczka, może się tak uda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba muszę ćwiczyć rano z Kornelią, jakos zawsze wolałam ćwiczyć rano. Ona super skacze w lozeczku turystycznym, jak mała małpeczka, może się tak uda.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja bym pewnie na początek urywała się wcześniej do domu z tego wspólnego czasu na dworze.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
A mnie szkoda tego czasu, to nasz jedyny czas wspólnie spędzony w ciągu dnia, w sensie w czwórkę, a i to nie codziennie, bo jak mąż musi zostać dłużej w pracy (co się zdarza bardzo często) to sama muszę ich ogarniać oboje). Życie
Szkoda ze nie umiem biegać i ze wózki do biegania kosztują krocie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, ściągnęłam sobie plan treningowy od Ciebie i chyba ruszę od jutra. Już nie mogę patrzeć na te walki tłuszczu na brzuchu.
Cardio dance wygląda zachęcająco
Cardio dance wygląda zachęcająco
Misiowa, trzymam kciuki, aby ci się spodobało!
Necia, wcale się nie dziwię, że nie chcesz poświęcać tego czasu razem. Może faktycznie uda się coś rano.
Ja nie lubię ćwiczyć z dziećmi. Po pierwsze, to oni zawsze czegoś chcą i muszę przerywać, wybijam się z rytmu. Po drugie - traktuję ten czas jaki czas dla mnie, kiedy mam spokój i mogę skupić się na sobie.
Jeśli już wypadnie, że muszę ćwiczyć z nimi to oglądają bajkę i dostają zapas jedzenia
Escherichia, dzięki
Misiaq, nic nie ma w tym linku?
Necia, wcale się nie dziwię, że nie chcesz poświęcać tego czasu razem. Może faktycznie uda się coś rano.
Ja nie lubię ćwiczyć z dziećmi. Po pierwsze, to oni zawsze czegoś chcą i muszę przerywać, wybijam się z rytmu. Po drugie - traktuję ten czas jaki czas dla mnie, kiedy mam spokój i mogę skupić się na sobie.
Jeśli już wypadnie, że muszę ćwiczyć z nimi to oglądają bajkę i dostają zapas jedzenia
Escherichia, dzięki
Misiaq, nic nie ma w tym linku?
To może te siłownie na dworze?Necia pisze:A mnie szkoda tego czasu, to nasz jedyny czas wspólnie spędzony w ciągu dnia, w sensie w czwórkę, a i to nie codziennie, bo jak mąż musi zostać dłużej w pracy (co się zdarza bardzo często) to sama muszę ich ogarniać oboje). Życie
Sofii, dzięki!
O ja też nie lubię ćwiczyć z dziećmi.
I serio trochę wstyd, bo znalazłabym godzinkę dziennie na ćwiczenia ale zwyczajnie mi się nie chce Mam nadzieję, że motywacja się utrzyma.
O ja też nie lubię ćwiczyć z dziećmi.
I serio trochę wstyd, bo znalazłabym godzinkę dziennie na ćwiczenia ale zwyczajnie mi się nie chce Mam nadzieję, że motywacja się utrzyma.
My na szczęście mamy czasu razem dużo. Średnio od 15:15 jesteśmy już w czwórkę to do wieczora trochę jest..
Wole cardio chodzę bardzo szybko pchając wózek z zakupami
Sofii o to to, co chwile ktoś coś chce ode mnie
Sofii o to to, co chwile ktoś coś chce ode mnie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja mam galaxy buds ale to tylko dlatego, ze dostalam gratis do telefonu... do sluchania sa bardzo spoko, ale do rozmowy pozostawiaja wiele do zyczenia
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Moj maz je ma i sobie bardzo chwali, ja sobie zazyczylam te same na 41 urodzinyefryna pisze: ↑03 maja 2022, 19:28Ja mam bardzo fajne słuchawki, polecam, ale one nie są specjalnie budżetowe. Działają na zasadzie przewodnictwa kostnego, więc nadal słyszę dźwięki z otoczenia (co jest dla mnie ważne przy bieganiu, czy jeździe na rowerze), a poza tym ja nie cierpię słuchawek wciskanych do uszu
https://shokz.pl/sluchawki-aeropex?gcli ... RYEALw_wcB
Necia, ja bym migla biegac z dzieckiem bo mamy przyczepke, ale nigdy w zyciu, jak wychodze biegac to po to, zeby miec te 40minut swietego spokoju, i tak sie tarabanie z tym stadem caly dzien i noc, to cos mi sie nalezy Dlatego dopiero teraz po 6 latach wrocilam do biegania, wczesniej moglam, ale no nie. Nie z dziecmi
Ale wiesz Nela by spała wtedy i tak muszę łazić z wózkiem jak Spi, bo inaczej sie budzi
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Za mną pierwszy trening i chyba się nie polubię z Dance Cardio Za szybkie tempo, jak dla mnie i lubię mieć przerwy między ćwiczeniami. Podobnie mam z tabatą- też nie dla mnie.
Za to pozostałe ćwiczenia będę robić, tylko w miejsce dance cardio wrzucę coś innego od niej.
Za to pozostałe ćwiczenia będę robić, tylko w miejsce dance cardio wrzucę coś innego od niej.