Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Miśka, chyba tak. Nie znam się na dokładnej specyfikacji ale od tego szamba odchodzą takie rury.
My mamy wodę z wodociągu, ale myślimy nad małą studzienką do celów gospodarczych typu podlewanie ogródka itd.
My mamy wodę z wodociągu, ale myślimy nad małą studzienką do celów gospodarczych typu podlewanie ogródka itd.
A co do 500+, to my tyle około wydajemy na mleko i pieluchy.
[/quote] W tym miesiącu kupiliśmy Mikiemu dwie pary wiosennych butów i kalosze i 500 zł pękło.
To normy żeby dostawać 500+ na pierwsze dziecko są tak wyśrubowane, ze odnoszę wrażenie, ze właśnie tylko kombinatorzy dostają.
jakim cudem, skoro dochody z pitu biora? No chyba że ma najniższa na umowie, a reszta pod stołem.
Ja sobie teraz poczekam pewnie sporo na wyrównanie. A od kwietnia dostanę w końcu kosiniakowe i 500+...
My rachunki płacimy na pół. Nie są to jakieś ogromne kwoty, więc może być tak jak jest
Ostatnio zmieniony 16 mar 2018, 12:40 przez Aneczka98, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapewne tak jest,a i teraz mi się przypomniało że ona do osób na utrzymaniu dopisuje swoją mamę ...
Aneczka Co to jest głośnikowe?
Miało być "w końcu" A wyszło głośnikowe. Już poprawilam
O kurczę, co miesiąc musieliscie wywozi? Jakiej wielkości mieliście szambo?
My emwywozimy raz na rok... koszt to 140 zł. Dla porównania kanalizacja u nas w gminie to ok 300 zł miesięcznie...więc mam nadzieję że do nas nie dojdzie
Nuuutella, 10m3. Jak byliśmy we dwójkę i nie było nas całymi dniami, to wystarczało na dłużej, ale jak urodził się Staś, to raz w miesiącu musieliśmy wywieźć.
ehhh
W zeszłym tygodniu kupowałam w Lidlu Bebiko za 32,49. Dziś jest w cenie 34,79 zł... Cena w obu przypadkach bez promocji... W tesco nagle 37...
W zeszłym tygodniu kupowałam w Lidlu Bebiko za 32,49. Dziś jest w cenie 34,79 zł... Cena w obu przypadkach bez promocji... W tesco nagle 37...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Z ile gram?
Miko jest na Babilon HA i jak w rosmanie jest najdrożej za 34.99, tak w aptece internetowej znalazłam nawet za 30.90. Kupiłam ostatnio większą ilość, żeby mieć przesyłkę darmowa. Przynajmniej na chwilę będzie spokój z mlekiem.
Miko jest na Babilon HA i jak w rosmanie jest najdrożej za 34.99, tak w aptece internetowej znalazłam nawet za 30.90. Kupiłam ostatnio większą ilość, żeby mieć przesyłkę darmowa. Przynajmniej na chwilę będzie spokój z mlekiem.
A my mieliśmy próbę z bebiko i niestety, trzeba było wrócić do hippa. Za 600 g w ross 40 zl, lidl i tesco 43.
My będziemy zwykły Bebilon próbować jak mały skonczy pół roku. Mam nadzieję, że mu będzie pasował. Za 56 zł 1200g w biedronce widziałam. A nie raz sa promocje. Ta puszeczka 400g to chwila moment i nie ma, a i tak jeszcze cyca dostaje.
Lisbeth, w biedronce jest promocja na bebiko. Jak kupisz 2 opakowania 600g to opakowanie masz za,19.99
- mała_czarna
Lisbeth ja mleko kupuje na allegro -800g za 30 zł. W 4paku biorę i przesyłka jest darmowa.
My tez na Bebilonie ha, teraz juz 2 kupilam w rossku, to -10% z karta